Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Sunday, August 12, 2018

Princess aireen qaisara turns 10

Assalamualaikum/Hai,

11082008-11082018.

Birthday shoutout!

Happy Birthday to Nur Aireen Qaisara bt Mohd Azahari yang ke sepuluh tahun. The one and only princess mama papa.

Doa mama,
Semoga impian yang dicitakan menjadi kenyataan. Semoga bertambah ayu, bertambah fokus dan mohon kurangkan berangan all the time..
Jadi anak yang solehah, kakak yang baik kepada adik adik dan sentiasa dilindungi Allah setiap masa dan saat. Tak senang ok nak membesarkan anak perempuan dalam zaman serba canggih manggih ni.. setiap sudut perlu dititikberatkan..

Takde sambut havoc havoc. Cukup sekadar meraikan yang dirai supaya diri lebih dihargai..gituuu..

Once again, happy happy birthday kesayangan mama! Geng makeup mama and soon geng outdoor mama..hehheeehhh!!

Celebration buat kat ceras bersama atok opah dan adik adik kezen..  lets pic talk!

Delicious cake fron 22 sweetness!

Yang dirai.

Adik baby photobomb!

Group photo

Sesi potong kek


Atok opah 1st cucunda gegerl..

Kepsi timee!! 


Alhamdulillah everything went well.. soon besday papa plak.. adoiilahh dekat dekat besday kome kome ni tauuuu...


 -MrsPuex-

3 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

happy belated birthday....

JMR said...

Happy birthday Aireen, semoga panjang umur murah rezeki dan diberkati olehNya.comel baby photobomb..hehe

Natalia Ananda said...

Cari Situs Judi AGEN BANDARQ Online yang aman dan terpercaya ?
Solusinya hanya di NAGAQQ
Bonus Refferal 20%
Bonus Turn Over 0,5%
Hanya dengan minimal deposit 15ribu sudah bisa bermain 4 game sekaligus lohh..
Ayo daftar dan gabung sekarang juga,,
WHATSAPP : +855967014811
PIN BB : 2B209F68