Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, March 27, 2019

Jom bawa anak anak ke Bangi Wonderland Theme Park

Assalamualaikum/Hai,

masih dalam minggu cuti sekolah selama seminggu.
Parents mesti ada yang masih  merancang agenda untuk anak anak. Ada yang mengambil peluang untuk pulang ke Kampung halaman dan Ada juga yang baru nak pergi bercuti. Anak-anak cuti, tak semestinya mak ayah dapat cuti lama-lama kan.. tanggungjawab kerja perlu dititikberatkan.

Well, kalau hujung minggu ni tak de plan, dan malas nak merancang bercuti jauh jauh sebab nak elakkan jem, aku cadangkan korang bawa anak-anak mandi manda di Bangi Wonderland Theme Park. Tempat yang santai memang sesuai untuk keluarga beristirehat seharian dari pagi membawa ke petang. 

Yang stay area klang valley, memang aku suggest pegi sini. walaupun membahang tapi takpe, anak anak happy, kita pon tumpang happy jugak. marilah legam bersama-sama..Aku ni memang sejenis malas jugak nak bersesak-sesak ramai orang mengadap jem.. so Bangi Wonderland ni adalah jalan penyelesaian yang torrbaik!..


beli tiket di kaunter.

port feveret kanak-kanak.sini jangan risau sebab lifeguard kemain ramai yang perhatikan anak-anak.tapi, parents jangan pulak lepas tangan. tanggungjawab bersama-sama ok..


moment paling best, tunggu baldi giant tu tumpah..
happeening!

panassss lit litt tapi seronok tau!


rainbow slide.

gegelung gergasi.
posing sini je sebab aku tak mandi.


port untuk dewasa.
ada ombak besar pada waktu-waktu tertentu.

pantai rekaan manusia.

ada extreme game utk dewasa yang cukup syarat.
water cannon!

nak tengok manusia terbang, boleh pegi sini..hehehe..

tapi awas ye, ada syarat syarat tertentu kalau nak main ni.



port untuk anak-anak bawah 5 tahun. tunggu baby qaiz besar sikit boleh repet datang sini.

my happy pills

dah tent, dorang tentkan lagi kulit tu.. gasaakk!!

adik baby layan tido walaupun panas..
nanti kita repet datang sini lagi ok!


by the way, ada disediakan sewaan untuk pelampung dan juga cabana. kalau nak lebih privacy dan santai bersama family, sesuai amek cabana.. yang taknak mandi, boleh baring-baring while anak anak pegi enjoy! 


deretan cabana untuk di sewa


pelampung untuk disewa. boleh muat 2 orang.

so gaiss..
ape macam??
menarik tak??



oh ya.. harga pon mampu beli tau..
sesekali buat pelaburan untuk anak-anak ape salahnya kan?
lagi jimat kalau korang beli dalam group.
harga semua dorang tepek depan kaunter.



tuan belog bersama keluarga tersayang.
kalau datang ni jangan lupa berfoto kenangan kat entrance ni ok!
port wajib sebelum balik umah.

untuk keterangan lanjut, korang boleh tengok details kat bawah :

website :
facebook : 
Instagram : 
alamat : 
No2, Persiaran Bangi Avenue,
Bangi Avenue,
43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan
No tel : 
03-891283333
Emel :
sales@bangiwonderland.com.my



 -MrsPuex-

1 comment:

Siti Yang Menaip said...

menarik juga ya.. walaupun belakang rrumah ja tapi x penah2 pegi. heh..