Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, August 9, 2016

Minion Theme untuk Birthday Party di The Parenthood Playland!

Assalamualaikum/Hai,

Yeay! this is our 3rd time having fun at The Parenthood, Sunway Putra Mall, Kuala Lumpur.
Perasaan?? absolutely sangat happy.. rezeki anak-anak dapat join aktiviti di The Parenthood Playland, Sunway Putra Mall..

the parenthood

Kali ni dapat jemputan menghadiri birthday party anak-anak blogger Jane Chua. Lokasi dalam playland tu jugak. thanks Jane for inviting me.. It was a lovely birthday party. Tema yang dipilih - The Minions. nice!

the parenthood
happy birthday to Chai Wen & Wei Han!
cute lil boy and girl..
cute cakes! cute theme party!

the parenthood
lets blow the candles!

the parenthood
jane chua and family..

the parenthood
lovely food prepared by playland cafe, Lillipilli .
deko deko theme party pon dorang buatkan jugak.
rekues je nak theme apa, they work out on it.

cakes sponsored by Catherine Cakery. call 012-3921217 untuk booking.

the parenthood
minion yang super cute ni didatangkan khas dari Dream World Costume


the parenthood
with ana.orang kuat untuk event ni..
tiada dalam gambar, Mr Fraser - PR The Parenthood

the parenthood
antara blogger yang hadir sama utk birthday party anak Jane.
tuan belog, aiin , sally, shamiera

sambil sambil tu, kami dijemput untuk main game.
Nerf Gun - RM 7.00 untuk 3 games (max 3 person per group)

the parenthood
with my partner - sis miera nadirah.
tiada pengalah.. semua pemenang..
we had soo much fun..
dah lamaa tak fire orang..
adoiiii.. main sikit, penatnye kemainnn lagiii..
mybe sebab terlebih jerit nak elak kene tembak..hahahaaa..

the parenthood
turn kids plak main..
ini budakk, dah pegang pistol terus nak main..
tapi sebenarnya tak tau rules... maklumkan baru 4 tahun.. tembaklah ikut suka hati..
sampai nangis taknak bagi pistol tu kat orang yang main next game.. haruuuuuu dikkkk oiii..


the parenthood
last but not least, thanks again to blogger Jane Chua for having us.
what a lovely bithrday party.
what a lovely birthday theme.
what a loveely food..
    the parenthood
lepas birthday party, kids boleh main-main sampai lebams di The Parenthood Playland situ.. *alaa gegar plak gambar*
puasssss hati mereka.. mama pon puas hati dapat gumbirakan anak anak.


The Parenthood Playland Theme Birthday Party

Birthday theme party di the parenthood playland ni  bermula dari RM1,200.00 dan ke atas. bergantung kepada kuantiti dan bajet mengikut pekej broucher yang ditetapkan oleh pihak The Parenthood. Dorang boleh organize apa juga theme party yang customer rekues, makanan mengikut pekej disediakan sepenuhnya oleh playland cafe, LilliPilli termasuklah dekorasinya.. jangan risau.. hasil dorang memang superb ok!  kalau nak tengok pekej pekej birthday party yang disediakan, boleh refer details kat bawah.
    
Alamat :
2-1, Level 2, Sunway Putra Mall, 50350 Kuala Lumpur
Contact : 
03-40503808
Website :
Facebook : 



 -MrsPuex-

1 comment:

Jane Chua said...

Thanks Aini for coming to my children's party. Glad that your children had enjoyed it so much.