Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, August 17, 2015

air minuman upin ipin yang penuh kontroversi

Assalamualaikum..

macam macam isu telah diviralkan difb..
baru baru ni tentang kes air minuman upin ipin yang diviralkan mengandungi kandungan dadah jenis ketamin..

hari ini, sepantas kilat pihak Les Copaque production sdn bhd mengadakan satu sidang media khas untuk memberitahu umum berkaitan dengan isu ni.. 

Berita mengatakan dadah menggunakan botol minuman upin & ipin memang betul. mereka menggunakan bukan sahaja botol minuman upin & ipin tapi banyak lagi jenama lain yang terkenal. usaha mereka telah tertangkap dan pihak polis sudahpun membuat pengumuman.

oleh kerana ia dikeluarkan oleh pengedar dadah, sudah tentulah ia dijual dikalangan penagih dadah dan tiada di pasaran biasa. oleh kerana itu, semua minuman kami yang berada di pasaran sudah tentu selamat diminum dan masyarakat tidak perlu meragui kesahihan kandungan air minuman itu yang dijamin selamat..
-Haji Burhanuddin Md Radzi-
-Pengarah Urusan Les Copaque Production-
keratan laporan polis dan page fb yang diviralkan kepada umum..
alhamdulillah..
selamat diminum tanpa was was..
kompomm.. 
haruslah muka maknya teruja melampaui batas..
ate, kesukaan anak anak nihhh..

orang awam, anda tidak perlu susah hati dah sekarang.. dah boleh pegi beli sekaton untuk anak anak ...heheee...

-mrspuex-

Wednesday, August 12, 2015

Wordless Wednesday :: 12082015

WW : 12082015


Berkampung di sini selama 4 hari nokkksss..

Semoga anak-anak behave sepanjang ketiadaan mama..


-MrsPuex-


Yours Truly ;P

Tuesday, August 11, 2015

Aireen Qaisara Turns 7

Birthday Shoutout!
11082008-11082015
#aireenqaisara is turning 7!

hmmm... dah semakin anak dara ni, perangai pon semakin mengurut dada mama.. mungkin mama tak sesempurna seperti mama mama di luar sana, tapi percayalah mama sehabis baik untuk menjadi yang sempurna dan terbaik
 untuk ank kesayangan mama ni.. semoga membesar dengan sihat, belajar dengan cemerlang dan taat perintah Allah.. satu pesan mama, be urself..just be urself dear.. we love u so much!

#birthdaygirl
#mybiggirl
#timefliesfast
#mrspuexdotblogspotdotcom
#rinduzamanbabykakak
#melahirkanmuadalahkenanganpalingindah

on da way nak ke program konvensyen kebangsaan kelab doktor muda kt uitm puncak alam, singgah jap sekolah aireen seperaiskan die..
alaa seperais bodo bodo je..bawak kek seketul, sudu, plate, ngn tisu..
 masa kejadian beberapa minit nak rehat.. kawtim dulu ngn cikgu subjek bm..

alhamdulillah..
melihat anak hepi, maknye beribu ribu kali hepi..
syukurrr...

yang dirai..
senyum lebau sampai ke telingee...
bersama rakan kelas dan makcik gemok..hehee..
tu makcik gemok tu heksited 2 3 maciam wooo...

oklah bai..
nnti updet lain..
bile?? ntahlee..hahahaa..
time kasih sudi singgah..

-mrspuex-

Monday, August 10, 2015

Sayaiday dan Ayueidris Giveaway August 2015





Jom ramai-ramai join giveaway yang dianjurkan di blog Sayaiday.com dan Ayueidris.com
Antara hadiah yang ditawarkan adalah :






+ 1 x Penginapan 2 hari 1 malam di The Kabin,Jeram Selangor *
+ 2 keping tiket Aquaria KLCC
+ Sebuah buku karya Dr. Anwar Fazal, Tribulasi 365
+ RM30 Voucher Parkamaya
+ RM150 Voucher Parkamaya
+ RM50 Voucher Pak John Steamboat
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 6 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 10 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 12 Mangkuk Boat Noodle)
+ Outdoor Photoshoot by Islam (Website)

+ 5 set Chrochet Heart (5 pemenang)

Seramain 15 Pemenang Bertuah dan Contest berakhir pada 19 August 2015.




Anjuran blog : www.sayaiday.com, www.ayueidris.com, akumohdfakhrulislam.blogspot.com



Klik Link ini untuk join contest : http://goo.gl/H0lgNa






-MrsPuex-