Followers

Sunday, June 30, 2019

Happy Satu Tahun Aidiel Qaiz!

Assalamualaikum/Hai,

30062018-30062019

Birthday shout out!

HAPPY 1ST BIRTHDAY MY YOUNG MAN. 🎉🎂🎂
Mohd Aidiel Qaiz bin Mohd Azahari.





A year of HAPPINESS and LACK of SLEEP 😝😝😝

Seorang anak yang tak banyak kerenah Dan ragam.. Allah permudahkan mama membesarkan anak mama yang sorang ni.. Moga membesar jadi anak yang soleh Dan taat orang Tua Dan juga berikan kesihatan yang baik.

We love you soooo much sayang.
Hadirmu membawa cahaya Dan kebahagiaan berganda Ganda kepada mama, papa, abang Dan kakak.




Cake cutting is too mainstream kononn.. Kita buat pizza cutting pon bolehhh...ajak kezen kezen je. Sorii mama buat celebration untuk kita kita aje sebagai kenangan utk diabadikan.

Nak Tau detik detik kelahiran setahun yang lepas, boleh jenguk link kat bawah ni ya..

http://mrspuex.blogspot.com/2018/10/kelahiran-ketiga-pengalaman-bersalin-di.html?m=1

 -MrsPuex-

SAFI BALQIS OXYWHITE HYDRATING LOTION

Assalamualaikum/Hai,

Bagi penggemar produk dari SAFI, mesti akan tertunggu tunggu produk produk Baru yang bakal muncul. 

Saya Salah seorang dari pengguna SAFI Tau.. So dengan rasa suka hatinya Nak umumkan bahawasanya SAFI telah mengeluarkan Safi Balqis OxyWhite Hydrating Lotion.


 SAFI BALQIS OXYWHITE - HYDRATING LOTION 100ML

Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion
Gabungan formulasi penyegar & pelembap dalam satu langkah untuk penjagaan kulit yang ringkas namun memberikan kesan lembapan yang optimum.



Safi Balqis OxyWhite Losyen Pencerah Menghidrat bertindak:

• Memberikan 2x penghidratan dan kesegaran dengan satu penggunaan.

• Meningkatkan rintangan perlindungan kulit untuk mengunci lembapan secara mendalam dan optimum sepanjang hari dengan 5 jenis Hyaluronic Acid iaitu :
 Macro Hyaluronic Acid
 Nano Hyaluronic Acid
 Bio-Hyaluronate
 Oligo-Hyaluronic Acid
 Super Nano Hyaluronic Acid

• Mudah meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan melekit

• Mencegah kulit menjadi gelap akibat radiasi infrared (IR) dengan pelindung IR.OXYWHITE = NANO OXYGEN + NANO BIOWHITE



Nano Oxygen membebaskan oksigen tambahan ke dalam epidermis kulit agar segar, bermaya dan berseri manakala Nano BioWhite memperlahankan kesan pembentukan pigmentasi untuk tona kulit sekata dan cerah sempurna.

Dah beberapa Hari Saya pakai, paling best, IA melekat/melekit di kulit. Cecaie cepat serap dan muka terasa segar dan baunya pon harummm je.. 

Korang boleh dapatkan produk terbaru dari SAFI berhampiran korang atau layari www.safi.com.my untuk keterangan lanjut.. 


 -MrsPuex-

Thursday, June 20, 2019

JOM PHOTOSHOOT RAYA DI CVS PRODUCTION

Assalamualaikum/Hai,

Masih di bulan raya lagi kan..
Alhamdulillah berkesempatan buat photoshoot raya dengan adik beradik di CVS Production. Studionya terletak di Cheras Selatan. Area Balakong sana.

Ni kali kedua aku dan family menggunakan perkhidmatan kat CVS Production.
last 2017 bersama mak dan abah.

cuma tahun ni agak lain.
photoshoot raya session with siblings without parents..
al fatihah Mak Abah.

Oklah.
Walaupun mood raya semua kelaut, sesi photoshoot tetap yang terbaik kami persembahkan untuk kenangan di masa akan datang..

Photoshoot dengan 3 keluarga.
Family abang.
Family aku.
Family adik.
penuh ragaman anak anak.
bila shoot time malam, dengan kerenah anak anak yang bermaciam ragam, what do you expect??
soo kita layannnnkan aje..

happening tetap happening ok!
semua pon memberikan kerjasama yang jitu.

Terima kasih jugak kat 2 photog yang sangat profesional handle anak-anak kami.
yee.. kesabaran yang paling tinggi tu sangat penting..hahaha..

jomm layankan moment moment kami secara bergambar..
pamm bebanyak gambar dalam ni untuk kenangan sepanjang zaman..
gambar formal serius dan juga kandid.
layaaaannnnnn!!!

FAMILY ABANG. [ MOHD ZULHELMY BIN ZUBIR]

   
 
 

 
 
   

 
 
 

FAMILY AKU. [ NOORAINI BINTI ZUBIR]

 
 

 









 

 
 

 









FAMILY ADIK. [ NOOR HAYATI BINTI ZUBIR]













LEGASI HAJI ZUBIR & HAJAH UMI KALTHUM








  Al - Fatihah untuk Abah (12111950-02012019) & Mak (25121948-28012019).


PHOTOSHOOT AMAL RAYA TAHUN KE-3


Tahun ini adalah tahun ke-3 CVS Production menganjurkan photoshoot amal raya. Photoshoot Raya sambil menderma. Pihak CVS Production juga bakal menyumbangkan 10% dari hasil jualan photoshoot hari raya sepanjang bulan Ramadan & Aidilfitri kepada Pusat Pengajian Al-Quran An-Nur Ar-Raudah (fb.com/tahfizannurarraudah).

Pakej Yang Disediakan :
💖RM49
- 10-20 min white studio
- 10 edited pictures + Max 4 person
- Soft copies (15 photos)
💖RM69
- 20-30 min white studio
- 15 edited pictures + Max 4 orang
- Soft copies (25 photos)
💖RM200
- 40-60 min white studio
- 25 edited pictures + Max 20 orang
- Soft copies (25 photos)
Tambahan :
- Tambahan gambar (semua gambar) : RM50
- Poster frame : 16"x24" : RM100 / 10"x15" : RM60
- Tambahan orang : RM20/seorang . (Bayi yang tak boleh berjalan adalah percuma)
Location Studio Cheras Balakong (NOT CHERAS KL) :
B-28-2, Dataran C180, Jalan C180/1, 43200 Cheras, Selangor.
Waze
C180 Cheras Selatan / CVS Production. (Above Dr Voon Clinic & One Print Ads)
Available date di Cheras Balakong.

Info lanjut boleh refer details di bawah :

Facebook : https://www.facebook.com/cvsproductionmy/
Whatsapp : 0166664034

Sekarang sehingga 30 syawal. raya kan sebulan  


 -MrsPuex-