Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Wednesday, September 23, 2015

Youtubers.my Akustika Showcase



Assalamualaikum..

Event ShoutOut!!

Sesape yang berdekatan shah alam, jom terjah jomm..

____________________________________________________________________________

13 penggiat Youtube Malaysia akan beraksi dibawah satu bumbung bagi menjayakan Showcase Akustika YoutubersMY.

Tempat: Ruang, Shah Alam
Masa: 8 malam
Tarikh: 26 September 2015 (Sabtu)




SIAPA YANG AKAN PERFORM ?

 @shedashamsuddin, @sirsaff, @eikasyah, @fairuladzreen, @abbiezainal, @dailyahmad, @nurdoublea, @evanndine, @the_sammuhammad, @ami_7th, @ameyammelia, @azwanjuperi, @xxdougiepoynterxx

Terima kasih kepada penaja-penaja iaitu @feelovaresources, @dapodapo, @pdotgraphy, @aiclo, @supejawi dan @westzonentertainment serta radio rasmi @im4ufm.

Jangan risau, korang takkan pulang dengan tangan kosong tau. Nak tahu korang akan dapat apa?? Haaa, kena lah datang baru tahu! So jangan lepaskan peluang once in a lifetime ini sebab, tiket hanya RM 10 saja!

 Follow: @youtubers_my




‪#‎HaiBlogger‬ ‪#‎BloggerMalaysia‬ ‪#‎Showcase‬ ‪#‎Akustik‬ ‪#‎YoutuberMy‬
 

Tuesday, September 22, 2015

Simulasi Haji Cilik 2015

Assalamualaikum..

Whoaaaaa!!!!!
Berabuk sakan nooo belog sendu dahku nih..
kasihann...
maapkan tuan tanah kedaung..
line tenet kt opis tidak mengijinkan untuk tuan Tanah nak hapdet belog (lunch hour yeee), waima di rumah juga, di hp juga, di tap jugaa.. sedeyyy!!
Tuan Tanah hanya pandang sepintas lalu tanpa sebarang coretan..
dabel sedeyy!!!


Ok ok...
Tarik napassss dan lepass..

Sekarang nak cerita tentang aireen, my beautiful dotter..
Last week (15.9.205) kelas tahsin  dzuliman puncak perdana under Pernim ke perkim (taahh..lupee.) ada menganjurkan program Simulasi Haji cilik 2015 secara besar besaran bertempat di masjid Negeri Shah Alam..Ramaiiiiii bakal haji/hajah cilik yang hadir dari pelbagai tadika..

Bakal bakal haji/hajah nak bertolak ke mesejid..
tu mandor kecik yang baju purple tu kemainn dia monitor..
sentap la tu tak dapat join..sorilah dik, awak bawah umor lagi..
 

comel betul mereka..
 
Gambar-Gambar di tempat kejadian
(semua gambar wasap dari tecer)
 
layankan je gambar bakal haji/hajah ni yee..
 









 
Alhamdulilah mereka pulang dengan status haji/hajah cilik.
bangga kejap semua mama/papa tauu..
In Sya Allah satu hari nanti kita semua akan mendapat panggilan Allah untuk ke rumah Allah..

Walau jerebu yang agak teruk dan diselang seli dengan hujan, mereka tetap bersatu dan beristiqomah untuk meneruskan program ni sampai selesai.. Syukur semua anak anak selamat..

Balik umah, tak cukup napas dia cerita kat mama..


Yours Truly ;P