Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Tuesday, September 22, 2015

Simulasi Haji Cilik 2015

Assalamualaikum..

Whoaaaaa!!!!!
Berabuk sakan nooo belog sendu dahku nih..
kasihann...
maapkan tuan tanah kedaung..
line tenet kt opis tidak mengijinkan untuk tuan Tanah nak hapdet belog (lunch hour yeee), waima di rumah juga, di hp juga, di tap jugaa.. sedeyyy!!
Tuan Tanah hanya pandang sepintas lalu tanpa sebarang coretan..
dabel sedeyy!!!


Ok ok...
Tarik napassss dan lepass..

Sekarang nak cerita tentang aireen, my beautiful dotter..
Last week (15.9.205) kelas tahsin  dzuliman puncak perdana under Pernim ke perkim (taahh..lupee.) ada menganjurkan program Simulasi Haji cilik 2015 secara besar besaran bertempat di masjid Negeri Shah Alam..Ramaiiiiii bakal haji/hajah cilik yang hadir dari pelbagai tadika..

Bakal bakal haji/hajah nak bertolak ke mesejid..
tu mandor kecik yang baju purple tu kemainn dia monitor..
sentap la tu tak dapat join..sorilah dik, awak bawah umor lagi..
 

comel betul mereka..
 
Gambar-Gambar di tempat kejadian
(semua gambar wasap dari tecer)
 
layankan je gambar bakal haji/hajah ni yee..
 









 
Alhamdulilah mereka pulang dengan status haji/hajah cilik.
bangga kejap semua mama/papa tauu..
In Sya Allah satu hari nanti kita semua akan mendapat panggilan Allah untuk ke rumah Allah..

Walau jerebu yang agak teruk dan diselang seli dengan hujan, mereka tetap bersatu dan beristiqomah untuk meneruskan program ni sampai selesai.. Syukur semua anak anak selamat..

Balik umah, tak cukup napas dia cerita kat mama..


Yours Truly ;P

5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

bagus ada simulasi begini di dalam pendedahan kepada anak-anak kecil...

Along Polimas said...

Hebat2 semua...
AM yang dah besar pun belum lagi buat buat cam adik2 buat..
Malu rasanya...

Artikel Paling HOT..
HOT ITEM LeoRa Fragrance 4 Women
HOT ITEM LeoRa Fragrance 4 Men
Follow blog AM DISINI
Hadiah daripada AM untuk sahabat AM DISINI

Terima Kasih
AlongMisuari

sayidah napisah said...

wahh comelnyaa lahai dorg nii. alhamdulillah patut program macam ni diperluaskan lagi hehe

ena said...

anak2 syurga.jernih je muka semua

Mrs Yatie said...

Ya ALLAH. Syukur alhamdulillah kalau ada program berterusan macam begini kan. as long, sebelum dijemput ke rumah Allah, kita telah bersedia dengan situasi disana. nice share sis.