Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, September 5, 2017

LANAFIRA - BUTIK PAKAIAN ONLINE MUSLIMAH YANG TRENDY

Assalamualaikum/Hai, 

Saja nak borak sikit..
Raya haji haritu sempat tak beli baju raya??
kalau tak sempat, meh singgah baca jap.. kita nak kenalkan sesuatu kat pembaca setia kita..

Sekarang ni butik-butik online yang menjual baju-baju muslimah tumbuh bagai cendawan. tapi adakah kita tau bahawasanya kualiti baju yang dijual itu betul-betul terjamin dan dijamin?
kadang tu, harga di pasaran mahal dan tak masuk dek akal. tapi kualitinya hancus lebur.

kecewa tau kami ni sebagai seorang pembeli online. Yela.. dah bayar memahal tapi bila dah terima di tangan, tak menepati citarasa. inilah kadang-kadang risiko yang terpaksa ditanggung oleh sesetengah pembeli online.

tapi, anda tak perlu risau dan gusar di hati apabila anda bershopping secara online di butik online muslimah LANAFIRA. bak kata pepatah : Bijak Membeli, Menang Memakai..

baju muslimah murah

Jika anda membeli di Butik online dari LANAFIRA ni memang lain dari yang lain. Pakaian muslimah dari LANAFIRA ini mempunyai design baju yang simple tapi menarik menjadi stail trendy untuk gegadis di luar sana. Harga yang ditetapkan pon agak mampu milik. Sejukk je mata tengok fesyen-fesyen dari butik muslimah ni. Rasa macam nak grab satu untuk koleksi peribadi. Kalau mak budak yang pakai kompom diri menjadi persis seorang gegadis remaja.. gituuuu..


baju muslimah murah
Antara pakaian yang dijual di butik online LANAFIRA.
simple. trendy but elegent!

ada beberapa jenis fesyen yang dijual di butik online LANAFIRA. Antaranya adalah :

Kebaya Alana
Long Dress
Modern Peplum

Kebaya.
Harga : RM140.00

 
Long Dress 
Harga : RM140.00


Modern Peplum
Harga : RM140.00

Selain dari 3 jenis pakaian ini, LANAFIRA jugak ada menjual tudung, scarf, top dan juga skirt. So korang, apa tunggu lagi.?? jom kita cuci mata, cuci poket jenguk jenguk kot ada design fesyen muslimah yang ada di butik online LANAFIRA ini yang berjaya menambat selera jiwa anda!
Jangan lepaskan peluang keemasan ini okeh!

untuk maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh layari :


Website : www.lanafira.com
Intagram : @lanafiraofficial

selamat bershopping!
cepat tau sebab banyak stok dah licin licau.. anda lambat, anda melepas!
heheeee...


TRENDY, AFFORDABLE, QUALITY



 -MrsPuex-