Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Sunday, November 12, 2017

Teruja Buat Treatment Opera Chomo Led Mask

Assalamualaikum/Hai,

Hari tu sempat pegi memanjakan diri kat salah satu spa di shah alam.
aku try sesuatu yang baru tau..

treatment CHOMO RED LED MASK
Rasanya jarang kita dengar treatment dengan menggunakan Chomo Red LED Mask ni kan??

Dah alang-alang saya cuba, meh saya cite serba sedikit kelebihan bila kita buat treatment ni.

ruang spa dan treatmeant di Cantik Persis Celebriti.
tenang dan rileks

Bagi yang ingin mencuba treatment Opera Chomo Led Mask ni, pakar terapi yang akan tentukan kulit kita bersesuaian dengan warna-warna di topeng.. Ada beberapa warna yang berbeza keperluannya mengikut keperluan kulit muka kita. Antaranya adalah :

biru - pulihkan jeragat
merah - parut / jeragat
putih - lancarkan peredaran darah
hijau - untuk kurangkan kedutan. sesuai untuk warga emas
ungu - untuk rileks / kurangkan stress
hijau cair - untuk hilangkan jerawat / untuk jerawat yang tak masak lagi
biru cair- untuk kulit yang elergik/ sensitif/ kering
kuning - antipenuaan









Untuk kulit saya yang agak berjerawat dan kusam, pakar terapi mencadangkan untuk saya menggunakan Opera Chomo Led Mask berwarna HIJAU. Terus saya bertukar kepada MAK KAU HIJAU hari tu..hahaha.. *kidding*.

Sebelum topeng dipasangkan ke muka saya, ada beberapa step yang perlu dibuat. muka akan dibersihkan terlebih dahulu. kemudian, muka akan disteamkan sebagai tujuan membuka liang-liang pori di muka kita .

proses membersihkan muka dilakukan beserta urutan manja oleh pakar terapi dari Cantik Persis Celebriti. Terasa seperti celebriti plak bila dilayan seperti ini.


Setelah selesai proses bersihkan muka dan steam muka, saya dipasangkan dengan Opera Chomo LED Mask berwarna hijau selama 20 minit. masa ni kita boleh rehat dan tido. Sesekali dapat rawatan lain dari yang lain buatkan diri kita begituu berharga okeh! dapatlah jugak 'ME TIME' untuk diri sendiri. Serius lama giler tak ke spa manjakan diri.. bizi dan kekangan masa pon ye jugak.
dan korang jangan risau, rawatan ini tak sakit tau.. tetiba ,dah siap 20 minit rawatan untuk Chomo LED Mask tu.

Antara kelebihan rawatan dengan menggunakan Opera Chomo Led Mask ini adalah :
- memutihkan dan menegangkan kulit muka
- mengurangkan minyak di muka
- mengurangkan kedutan di wajah
- membaik pulih masalah jerawat.

Kalau korang nak tau lagi, sekarang Cantik Persis Celebriti tengah buat promosi. Harga asal untuk rawatan Opera Chomo Led Mask ini adalah RM350.00, tapi sekarang hanya RM150.00 sahaja. apa tunggu lagi, pergi la try.. kompom memuaskan hati tau.. keseluruhan rawatan selama 2 jam.


Antara rawatan lain yang ditawarkan di Spa Cantik Persis Celebriti ni adalah :

- Spa Bridal
- Eyelash Extention
-Relaxing Full Body Massage
- Facial Treatment
- Berbekam
- waxing
- saloon

Untuk booking dan pertanyaan lanjut berkaitan spa yang anda ingin buat, boleh refer details seperti di bawah ini :

*whatsapps ONLY*
📲MIZZ FIZA 011-12825902
📲SIS INA 017-9391330
📲MIZZ NURIN 012-9409372
📲MIZZ LIESYA 018-3883747
☎️ *Untuk hubungi SALON : 03-55194159*

Alamat :

CELEBRITI SKIN EXPERT

No. 6A, 1 st floor, Jalan Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 shah alam

Selangor.

Masa rawatan :
Buka setiap hari 11pagi - 8malam

Facebook :

Instagram : 




 -MrsPuex-