Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, May 14, 2012

Terpaksa Melepaskan Sesuatu Demi Sesuatu Yang Belum Pasti

Assalamualaikum..

Tajuk x hagak2..

Banyak perkara berlaku pada sabtu lps tau..dan ade jugak perkara yang terpaksa dilepaskan demi perkara lain untuk masa depan katenye..berdoa semoga keajaiban berlaku..manelah tau utk rezeki baby dlm perut nih..


Perkara 1 :

Salah satu perkara yang telah dirancang dengan jayanya terpaksa dilepaskan tanpa rela iaitu Family Day Opis aku kat Desa Waterpark pd 12/5/2012 :

1st time x pegi family day sepanjang tempoh bekerja..


Perkara 2 :

Kene hadir exam bertulis pada hari dan waktu yang sama berlangsungnya kejadian di atas.. stat exam kol 9 pagi sampai kol 3.45 ptg. exam apekah?? nih haaa die :



(doakan saya mendapat keputusan yang memberangsangkan adrenaline saya) 

Perkara 3 :

Lepas exam trus shoot ke KDE  utk setup projektor n notebook..pastuh tolong organizer skit-skit b4 balik utk bersiap-siap..Nasib baik jugak la dapat hadir untuk reunion sekolah menengahku pada malam hari yang sama...start function kol 845 mlm sampai 1130 mlm..so x brp nak ralat sangat sbb dpt lepaskan tension mlm tuh..huhu..

tengok..sgt padat xtvt hari sabtu aku yg lps..smpai harini terasa kesengalan di badan. tapi xpe. janji aku puas hati..


Yours Truly ;P

Tak perlu berdebat LAH

Assalamualaikum..

memandangkan external hddku tertinggal kt umah maka byklah cite2 yang nak diceriterakan kt sini terbantut skit..x byk sgt tp bolehlah..jap aku listkan takut terlupa :


  • Gathering Reunion Sekolah Menengah batch 95-99
  • Dapat kad mother's day dari my lil aireen
  • kek besday aku
  • seefood time kt aroma ikan bakar, jeram
  • cerita tentang taiping [4-6 Mei 2012)
  • hal-hal lain ( ceh.dh mcm minit mesyuarat la plak)
mybe akan mengambil masa skit kot..tp xpela..janji ade entrykan..harap uols x bosan menunggu..

so topik utama aku nak ceritakan kt sini adalah tentang perdebatan antara imam muda dan ustazah pilihan kt siaran astro..sesape yag tgk cite ni rasenye tau dah kot..

tapi bg pendapat aku, rasanya x patut pon nak buat debat2 nih..macam-macam perkara yang tak logik dorang kluarkan..maklumla edisi spontankan..idea sume kluar tang tu jugak..

dah macam xde idea lain kot nak buat..ape pekdahnye nak debat2 antara lelaki n pompuan..banyak yang melalut jek..tu pendapat aku la..korang plak x taula kan..lain orang lain citarasanya..if blom tgk, cer usha-usha skit siaran tuh..

taknak melalut lelebih.kang ade yang kene gam kang..hikhikhik..

sekian, terima kasih..:D

selamat hari isnin..
Yours Truly ;P