Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Wednesday, April 12, 2017

Terapi Medan Elektrik (PESF) di Spa Lajeune Elounge

Assalamualaikum/Hai,

Secara luaran kita rasa kita sihat tubuh badan.
Bagaimana dengan dalaman kita?
haaa.. yang ni kita kene pikir jugak tau sama ada dalaman kita ok ke tidak.

sekarang,macam-  macam perkhidmatan untuk baikpulih kesihatan dalaman kita.
kita tak perlu risau dah.

Terapi Medan Elektrik (PESF) di Spa Lajeune Elounge
Baru-baru ni saya telah menghadiri majlis perasmian Spa Lajeune Elounge yang terletak di Taman cahaya Alam, Shah Alam. Spa ini menyediakan perkhidmatan terapi kesihatan dan kecantikan. salah satu darinya adalah terapi medan elektrik atau PESF (Pulsating Electrostatic Field).

Terapi Medan Elektrik (PESF) di Spa Lajeune Elounge
berpeluang mencuba PESF bersama anak.
medan elektrik disalurkan ke badan melalui peralatan khas PESF ni.
kagummm tau ..

Kelebihan PESF :

- Mempercepatkan Pemulihan
- Meneutralkan Darah Berasid
- Meningkatkan Peredaran Darah 
- Merangsang Sistem Saraf dan Badan
- Membantu Nyahtoksik
- Anti Penuaan dan Kecantikan
- Meningkatkan Tenaga.

Beberapa terapi kecantikan dan kesihatan yang disediakan di Spa Lajeune Elounge :

Terapi Medan Elektrik (PESF) di Spa Lajeune EloungeTerapi Medan Elektrik (PESF) di Spa Lajeune Elounge

Terapi Medan Elektrik (PESF) di Spa Lajeune EloungeTerapi Medan Elektrik (PESF) di Spa Lajeune Elounge

kalau anda ada mengalami simptom- simptom seperti sakit urat, sakit tulang belakang, stress, masalah perut, seunggugut, masalah lutut, sinus/resdung, migrain, sembelit, alergi, darah tinggi, gout, kencing manis, strok, lemah penglihatan, keguguran rambut badan lemah, kejang otot eloklah mencuba kaedah terapi medan elektrik ni. 

tak cuba tak tahu kesan dia,
dah cuba anda akan rasa nak repeat, repeat dan repeat.

Harga :
RM 30.00 per sesi.
 untuk pakej terapi PESF RM300.00 (untuk 10 jam), promosi beli 1, percuma 1
so total anda akan dapat 20 jam terapi PESF.. kompomm sihat dan cantik lepas ni..hehehe..
promosi sehingga 30 April 2017.

Terapi Medan Elektrik (PESF) di Spa Lajeune Elounge
Spa Lajeune Elounge top management team.                        
Dari kiri Sherise Wong(CFO of lajeune), Adilla(CMO & spoke person for Lajeune), Ellis Teh (CEO of Lajeune), Charlize looi (COO for lajeune)


untuk maklumat lanjut boleh rujuk di bawah :
Alamat :
No2, Jalan Selasih K U12/K, Taman Cahaya Alam
40170 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
No Tel:
 01150015688
Website:
Fb page:
Instagram:

Terapi Medan Elektrik (PESF) di Spa Lajeune Elounge
Bersama Miss Donna.
Terima kasih Spa Lajeune Elounge sudi jemput saya dan rakan-rakan blogger yang lain merasai sendiri terapi medan elektrik ni..
yess.. i will come again for the therapy.

 -MrsPuex-

Lunch Actually - Dedahkan Tips Menjodohkan Orang melalui Matchmaking Masterclass

Assalamualaikum/Hai,

Zaman sekarang, nak mencari jodoh dan nak menjodohkan kawan kawan kita yang masih single dah tak susah dah sebenarnya. Jangan tak percaya, di Lunch Actually ada menyediakan matchmaking masterclass untuk membongkar tips dan cara untuk menjodohkan orang atau pun nak cari jodoh sendiri. Teringat dulu aku pernah matchkan jodoh kawan baik aku tau. alhamdulillah sekarang dah 5 orang anak dan dorang hidup bahagia.. cinta disemai selepas berkahwin. who knows! seronok tau tengok dorang suami isteri.. hehehe.. 


Ianya bukan calang-calang kelas, dimana tenaga pengajarnya adalah Puan Violet Lim, Ketua Pegawai Eksekutif dan juga co-founder Kumpulan Lunch Actually yang diasaskan pada tahun 2004.Kemahiran & kepakarannya menjodohkan orang lain diiktiraf dimana beliau merupakan ‘certified matchmaker’ yang ditauliahkan oleh Matchmaking Institute New York.

Kini Lunch Actually merupakan syarikat terbesar nombor 1 di Asia yang telah membantu menguruskan lebih 90,000 temujanji dengan 85% kejayaan mempertemukan jodoh di seluruh asia.



Dalam kelas matchmaking masterclass ni , peserta diajar mengenai 7 tips cara jodohkan orang yang mungkin boleh diguna pakai satu hari nanti sampai boleh buat  status mereka dari 'single' bertukar kepada 'married'. seronok dengar kan?? semuanya tak mustahil. yang penting USAHA.USAHA.USAHA.


Ms Violet Lim mengasaskan Lunch Actually Academy untuk membantu 'singles' bertemu jodoh melalui teknik 'coaching' yang profesional. Menerbitkan buku bestselling ‘Lessons from 15,000 First Dates' pada 2010, juga dianugerahkan The Most Insightful Blog di Singapore Blog Awards 2010 untuk personal blog ‘Diary of a Modern-Day Matchmaker’ (www.violetlim.com) yang menarik ribuan pembaca tentang pandangan temujanji dan perhubungan jangka panjang.

Lunch Actually sentiasa fokus kehadapan untuk memperkembangkan perkhidmatannya. Oleh itu, matlamat utama Violet adalah untuk mendapatkan 1 juta pasangan bertemu jodoh dan berkahwin dengan menggunakan khidmat yang ditawarkan oelh Lunch Actually.

Untuk maklumat lanjut tentang perkhidmatan ini , korang boleh layari www.lunchactually.com.

sumber dari broframestone.com


 -MrsPuex-