Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, September 28, 2012

Kemaruk

**POST SCHEDULED**

Assalamualaikum..


Kemaruk dengan MAKANAN ini :

PUTTU MAYAM


























Bila taruk kat pinggan sendrik :














Sekali bantai 3 keping..hambek ko!! mmg superb!!
Kat shah alam x dapat derr!!susah kot nak cri..
Lately ni hari-hari tiap2 pkl 4.45 petang onwards mmg tunggu hon uncle putu depan umah..gilak kemaruk!
Kalau sempat, makan sambil layan siaran ulangan ADAM & HAWA jam 5 ptg @134..setapppp!!!
Sampai bile? sampai dah jemuu gamaknye..

sekian.

Yours Truly ;P

Airiel Qa'id Dah 2 Bulan

**POST SCHEDULED**

Assalamualaikum..

Mengaku terlalu rindu nak menaip..
Ok, up skit utk hilangkan kerinduan..
by the time entry ni up, aku dengan rasminya telah tamat tempoh pantang 44 hari..lama dah..merdeka! merdeka!merdeka! dah 60++ hari dah pon..alhamdulilah..

But to remember, aku still berpantang makan lgi sebb menyusukan bby airiel..

Gamba baby Airiel Qa'id 2 bulan ( 26/9/2012)


















Perkembangan terkini :

Dia dah pandai bergelak ketawa dan senyum senyum bila diagah..
dia jugak suka diajak berborak even kompom die x kan paham ape kite cakap..
 sangat sweet i tell u..:D

gamba kat bawah ni aksi die bile kite borak ngn die..

 

























Now  sedang mengajar die menyesuaikan diri dengan botol susu dengan susu mama..ye la tggl sebulan jek b4 aku naik keje..owhh..malasnyee..

orang yang paling eksaited nak tolong pegangkan botol adalah kakak aireen opkoss!!

tengok! tengok! tengok! but still monitored by me..


























Ok, nnti ade kelapangan akan diupkan lgi entry..bile tu x tau la..tgk keadaan ye..

anyway, thx kpd yg x jemu2 bace blog tah pape tah ni..

sayang korang ketat2..

**x sempat langsung nak singgah umah korang..maapla yee..!!

Yours Truly ;P