Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Wednesday, February 24, 2016

Jemputan Majlis Sarapan Pagi Bersama pelakon Cinta Si Wedding Planner

Assalamualaikum..


Pertama sekali nak ucapkan jutaan terima kasih kepada team Denaihati kerana memberi peluang kepada saya untuk menghadiri majlis sarapan pagi bersama Adi Putra dan Mira Filzah, pelakon drama trending iaitu cinta si wedding planner di Bangi Golf Resort pada ahad yang lepas.


Abang Ngah Fariz Adryan dan Kak Ngah Zarra Tak Kisah..hehe..


Bertuah rasa diri dapat face to face dengan pelakon-pelakon kegemaran ni.
Jarang sekali ada majlis breakfast..biasa dinner or hitea je..
syabas team denaihati kerana membuat kelainan..
Dapatlah jugak tgk muka natural beauty dorang pepagi..hahaha..
Abang Ngah tetap sado dan  kak Ngah menten sweet like candy gituu..


eyhh..kite still tak boleh nak move on laaa..cewaahhhh..
Layankan jek la gamba yeee...

nama pon sarapan pagi, 
haruslah selpi dengan menu sarapan yea dakk..
selpi pon haruslah ada orang penting kt belakang tu..barulah tercapai nak breakfast bersama cuma lain meja je..hehehe..


bersama pelakon #cintasiweddingplanner
abang ngah dan kak ngah..
terima kasih kerana sudi meluangkan masa dengan kami, para bloggers.

tak lupa jugak kepada team jet jet pejuang adi putra , 1hotlovers..
korang memang superb! kecohh!! ohsemm!! sportingg!!
nak join the club boleh??

sesi bertukar pendapat, Q & A dan beramah mesra dengan abang adi putra bersama bloggers..
eksklusifff hokeyy!!

menang lucky draw.
hadiah codicafe dari denaihati..
tak sangka dapat jugak last last..
paling teruja, abang ngah yang sampaikan hadiah..
speechless hadik kat tetengah.

para bloggers posing kat banner..
ponn bolehhh..hehehee..
akhir kata,
group photo..
kami sangat teruja dan eksaited..
terima kasih kepada penaja-penaja Jemaah Denaihati Network, EvoWang.com, Asfieda Impian, Creative Visual Studio, Abang Ensem dan Sohaini Cookies

koleksi selfi sepanjang majlis..

pssttt!!
dengar kata program sepetang bersama bloggers 2016  #sbb2016 bakal diadakan di area kuala lumpur?

ok nak mark kelender supaya tak terlepas lagi..

harap abang ngah dapatlah join..
abang ngah pon ada blogkan??
heheheee...

-mrspuex-

Majlis Sidang Akhbar & Pelancaran Karnival Peaceyall, Komik Skoolastik dan Permainan Aplikasi DAC Peaceyall

Assalamualaikum..


Saya berkesempatan untuk hadir ke sidang akhbar untuk 3 pelancaran oleh Dato AC Mizal dengan kerjasama OMGfest Ventures dan Peaceyall.FM pada 17 Februari 2016 (Rabu) yang lepas bertempat di Hotel Pullman By Lakeside Putrajaya iaitu :

1. Pelancaran Karnival Peaceyall
2. Pelancaran Komik 'Skoolastik oleh Kartunis Ubi
3. Pelancaran Permainan Aplikasi 'DAC Peaceyall' 

1.DATO' AC MIZAL BAWA LEBIH 150 USAHAWAN JELAJAH MALAYSIA DALAM KARNIVAL PEACEYALL.


Buat julung kalinya, radio online yang berkonsepkan radio interaktif pertama di Malaysia yang dimiliki sepenuhnya oleh Dato' AC Mizal akan menagadakan satu karnival bersar-besaran sempena mempromosikan dan meraikan peminat-peminat setia stesen Peaceyall.fm di seluruh Malysia.
Bermula di Melaka pada 2-3 Aplril 2016 bertempat di Dataran Ayer Keroh dan diikuti di Pulau Pinang, Perak, Terengganu, Johor dan berakhir di Kuala Lumpur.

jangan lepaskan peluang dan sila mark kalendar anda ok! 



Tujuan utama adalah sebagai satu landasan pihak stesen berinteraksi dengan penonton setianya dengan lebih dekat disamping membantu para usahawan untuk mempromosikan produk mereka ke seluruh dunia dengan kos lebih rendah tetapi mendatangkan impak yang tinggi.

Macam-macam aktiviti menarik yang dah siap dirancang khas untuk pengunjung. Antaranya, ujibakat mencari VJ peaceyall.fm, game untuk kanak-kanak, persembahan dari Vj dan selebriti tanah air dan palinng penting, karnival ini akan di 'live streaming' ke seluruh dunia. so anda diperantauan jangan risau. boleh tgk melalui aplikasi peaceyall.FM

Dato AC Mizal, Datin Emylia Rosneida bersama VJ Peaceyall.FM


p/s  : Sesiapa yang beminat nak turut serta sebagai salah seorang dari 150 usahawan, sila hubungi  011-2621656 (Daz) atau 019-2796275 (Lieza) atau email : karnivalpeaceyall@gmail.com . info details boleh pegi laman sosial peaceyall.fm atau OMGFEST2014

2.PERMAINAN APLIKASI 'DAC' PEACEYALL' CARA BARU BERINTERAKSI DATO AC MIZAL BERSAMA PEMINAT.



Permainan alaf baru ini adalah satu platfom baru untuk menarik minat pemain game tegar. dihasilkan dengan latar bekalang yang trendy dan catchy sesuai dengan penampilan Dato AC Mizal sendiri.
Selain main game, peminat boleh mengikut aktiviti Dato AC Mizal dengan menerima pesanan istimewa dari beliau dari semasa ke semasa.



Lagi best, hadiah menarik dan kejutan demi kejutan bakal anda alami dengan bermain aplikasi ini..
nak tau ada hadiah terkejut terkejut tu, silalah download dan main.. hadiah misteri menanti andaa!!



sambil main, sambil tu collect hadiah misteri..
saya main asiklah see yaa!! see ya!!!
hoh!!boleh tahan gak laa game ni..
dapat kat anak, memang melekatt!!


Dalam satu aplikasi ada macam macam benda boleh buat.
boleh main game, boleh beli produk minyak wangi DAC (ikon Dato) dan DER (ikon Datin) dan boleh dengan radio online (ikon peaceyall)


besttttt tau minyak wangi spesel dari Dato AC Mizal dan Datin Emylia ni !!!

Buat masa ni hanya pengguna android saja yang boleh download . bagi pengguna i-phone, sabarr.. nnti dorang akan upgrate versi i-phone plak yee..

pegi -google play store dan taip 'DAC Peaceyall' untuk download..
selamat mencuba!

3. KARTUNIS UBI KEMBALI DENGAN KOMIK SKOOLASTIK.


Lama betul kartunis ubi ni menyepi. sapa yang kaki komik Ujang mesti kenal beliau kan..
haaaa.. beliau dah come-back bersama komik terbaru iaitu 'SKOOLASTIK'.

Komik 100 mukasurat ini mengisahkan 3 sahabat karib iaitu Khairy, Pian dan Aina yang menjalani kehidupan sebagai pelajar sekolah yang penuh dengan kisah menarik, lucu, penuh dengan nasihat dan tauladan serta pelbagai cabaran yang mereka terpaksa lalui yang akan membuatkan anda semua tidak kering gusi. Komik ini mengambil masa hampir 8 tahun untuk dihasilkan dengan penuh teliti agar ia dapat menepati citarasa pembaca dahulu dan sekarang.

Komik ini hanya berharga RM19.90 senaskah dan boleh dibeli secara online di www.kedai.kartunisubi.com atau di semua cawangan kedai buku seluruh Malaysia bermua 20 Februari 2016. Untuk info lanjut, boleh lawati laman sosial beliau sendiri di Facebook atau instagram : @kartunisubi


So anda diluar sana, lagi sekali nak bagitau sila mark tarikh 2-3 April untuk hadir sama dan support karnival ini ok! janji tauu..

 Barisan bloggers yang hadir.



Nah sedikit video yang sempat dirakam oleh blogger iena..




#omgfest2014 #peaceyallcarnival #skoolastik #dacpeaceyall #dataranayerkeroh #melaka #haiblogger #bloggermalaysia #peaceyallblogger #omgfestblogger @omgfest2014 @peaceyallfm


-MrsPuex-