Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, September 22, 2015

Simulasi Haji Cilik 2015

Assalamualaikum..

Whoaaaaa!!!!!
Berabuk sakan nooo belog sendu dahku nih..
kasihann...
maapkan tuan tanah kedaung..
line tenet kt opis tidak mengijinkan untuk tuan Tanah nak hapdet belog (lunch hour yeee), waima di rumah juga, di hp juga, di tap jugaa.. sedeyyy!!
Tuan Tanah hanya pandang sepintas lalu tanpa sebarang coretan..
dabel sedeyy!!!


Ok ok...
Tarik napassss dan lepass..

Sekarang nak cerita tentang aireen, my beautiful dotter..
Last week (15.9.205) kelas tahsin  dzuliman puncak perdana under Pernim ke perkim (taahh..lupee.) ada menganjurkan program Simulasi Haji cilik 2015 secara besar besaran bertempat di masjid Negeri Shah Alam..Ramaiiiiii bakal haji/hajah cilik yang hadir dari pelbagai tadika..

Bakal bakal haji/hajah nak bertolak ke mesejid..
tu mandor kecik yang baju purple tu kemainn dia monitor..
sentap la tu tak dapat join..sorilah dik, awak bawah umor lagi..
 

comel betul mereka..
 
Gambar-Gambar di tempat kejadian
(semua gambar wasap dari tecer)
 
layankan je gambar bakal haji/hajah ni yee..
 









 
Alhamdulilah mereka pulang dengan status haji/hajah cilik.
bangga kejap semua mama/papa tauu..
In Sya Allah satu hari nanti kita semua akan mendapat panggilan Allah untuk ke rumah Allah..

Walau jerebu yang agak teruk dan diselang seli dengan hujan, mereka tetap bersatu dan beristiqomah untuk meneruskan program ni sampai selesai.. Syukur semua anak anak selamat..

Balik umah, tak cukup napas dia cerita kat mama..


Yours Truly ;P