Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, October 14, 2014

Zaman Sekarang Zaman AntiSocial Kahh??

Assalamualaikum..
 
Terpaksa mengaku zaman sekarang budak budak semua anti social..
 
orang dewasa jugak sudah anti social..
 
Terpaksa mengaku sebab dah kene kat batang idung sendiri..
 
Tak percaya?? nahh aku bagi bukti selepas buat kajian..
 
heeee..

 
kejadian malam tadi..
 
semua senyap sebab semua tgh kusyuk dengan xtvt sendiri..
anti social ke idokk??
tv  pasang tp tv tgk diri sendiri jugak..
 
Kakak : Frozen
Adek : Talking cat (tom)
Papa : multiviewing..
 
ini baru betul like papa , like son/dotter..
 
mama : sedang menikmati suasana tenang tanpa gangguan..heaven uols!!
 
sesekali seronoklahh..
tapi kalau banyak kali, no two way communication..its too bad people!!
 
not good!! not good!!


Yours Truly ;P

Ice Cream Goreng From Nestle

Assalamualaikum..

Saje nak show off kat korang yang kita dah makan ais krim goreng dari nestle..

Lepas ni korang bolehlah show off kat supermarket sana cari ais kerim goreng jugak..hahahaa...

meh sini nak tunjuk cara-cara nak membuatnya..
mudah semudah 1,2,3 siapppp!!

ais krim goreng ready made dari nestle..
1st time try..amek perisa coklat..
step 1 : panaskan minyak.

Step 2 : minyak dah panas, masukkan ais krim goreng.
goreng dalam masa 8-10 saat saja ok..agak2 kulit dah bertukar kaler gold gold..
terlebih goreng, meleleh la ais krim tu dlm kuali..kekekeke..


step 3 : tadaaaaa!!
boleh makan dah..sedappp!!
rangup diluar, cayaq di dalam..
nyummmss!!
sila abaikan perbezaan kaler 3-3 ais krim tuh..
manusia jenis tak sabar cam ni laa..

Sesuai untuk santapan minum petang bersama keluarga..

Selamat Mencuba!



Yours Truly ;P