Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, February 25, 2015

Day 2 : Adobe Lightroom Training

Assalamualaikum..
 
 
Day 2.
Photobook session.
#adobe #lightroom #class..
Ok dah boleh amek order..kite caras cikgu garang i pulak..

Kah kahh kahhh...

Seharian godek photobook ni..kene asah bakat lebih lagik nih..skill dah ade tuh..

rasa-rasa boleh bukak order tak?? ngeh ngeh ngehh..

Yours Truly ;P

Bekal dari KCB

Assalamualaikum..

Rezeki dapat makan bekalan mak selama 2 hari berturut turut..
Al kisahnya, ahad lepas adik badik (abang dan adik) berkumpul kt ceras...hanya ku yang tercicir jauhh di peedee..
Nak balik ceras otw balik pede tu mcm payah bonar..takut jemm melarat time nak balik shah alam nnti..
Sudahnya terdampar kesepian lah daku di shah alam sementara dorang sedap melantak masakan bonda..
Uhukk uhukk uhukkk.. Sedeyy woooo..
Abah plak mancing ikan bawak balik ikan besarrrr punyee..
Lagik laa sedey uolss..

Lantasss.. Dapatlah daku bekalan istimewa dari bonda..weehuuu...

Bekalan hari pertama.
Ikan masak kari..nama ikan tak tau..tp abah pancing..
Abah delivery trus dari kg cheras baru (kcb)ke shah alam..
Hajat nak drop by tp aku kerah msuk umah minum minum kejap..
Kesian tau abah memalam hantar..
Bekalan kedua. ikan masak lemak cili api.
Incik suami pegi amek ke ceras otw balik keje..
Mak bekalkan skali ikan mentah abah pancing..
Besarrr ikan tu..sori lah xtau plak nama ikan tu..

Alhamdulillah rezeki anak di perantaun..

Semoga Allah sentiasa memberkati dan merahmati kedua orang tua ku..

Aminnn...

Seleroo anakandamu makan selama 2 hari berturut turut..