Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, August 8, 2016

Jom Ke Street Churros Di IOI City Mall Putrajaya!

Assalamualaikum/Hai,

Sesekali manjakan tekak dengan citarasa makanan dari korea pon best jugakkan..
kali ni nak share satu lokasi best untuk penggemar CHURROS.
dah la besar, rangup pulak tu..ditambah pulak dengan pelbagai pilihan perisa..
adoiii... melelehh ailio menaip tauuu..

kat mana tuu???

mrspuex-streetchurros
 sila lah berkunjung ke street churros!
global no. 1 take out cafe tau!!

mrspuex-streetchurros
interior design penuh dengan ciri-ciri dari korea..
aku tak pernah sampai korea tapi kwn blogger aku yang cakap.. feel kengkonon kat koreaa tau..
bau semerbak churros dalam cafe tu memang bestt!!


mrspuex-streetchurros
CHURROS - RM4.90
ada tiga perasa istimewa.
cinnamon, cheese dan coklat.
tiga-tiga sedap tapi aku lebih tertarik kat churros cinnamon..
paling sedappp!!

mrspuex-streetchurros
AH-CHU.
AH-CHU PLAIN - RM7.90
AH-CHU +PERISA - RM8.90
churros bersama aiskerim dengan empat perisa tambahan
cicah churros pepanas dengan ais kerim, walllahh!!!
satu gabungan paling mantopp!!
bagai pinang dibelah dua gituuuu...

mrspuex-streetchurros
Haaaa... nilaah perasa tambahan tuh..
ada hocochoco, cream cheese, strawberry, blueberry.

mrspuex-streetchurros
kita amek yang plain..
ponnn dah nikmatt tidak terkataa...

mrspuex-streetchurros
FILLING CHU - RM7.90
sebatang churros berintikan cream cheese kat dalam..
whooaaaa... ko makan lepas tu ko sedut cheese dia kat dalam..
ohhh maaiiii....

mrspuex-streetchurros
selain churros, ada disediakan minuman untuk pelanggan.
aku pilih iced chocolate dan iced green tea latte..
dedua kene dengan tekak..
 
mrspuex-streetchurros
kita tidak berseorangan ye.. kita ditemani rakan blogger untuk sama-sama feeling korea makan churros ni.. aummmm...

mrspuex-streetchurrosmrspuex-streetchurros

 
mrspuex-streetchurros
churros in the making..
hanya yang pakar je boleh buat yee..

mrspuex-streetchurros
tengkiu uncle khir khalid sudi berselfie dengan my kids..
dorang ni pantang nampak kemera, hulur je muka..
tu tengah mood baik sebab dapat makanan yang kena dengan tekak dorang..
tekak korea eyhh!!
tak payah pegi korea la..kite feeling korea kt sini..heheee..

mrspuex-streetchurros
group photo..taken by mis sally !
tengkiuu sally!

korang kalau nak mencuba,
boleh terjah di :

STREET CHURROS
LG-66A, LOWER GROUND FLOOR
IOI CITY MALL, PUTRAJAYA

INSTAGRAM : @STREETCHURROSMY
FACEBOOK : STREETCHURROSMY

makanan sedap wajib la kita share bersama..kan kan kann..
kalau pergi ioi city mall putrajaya, jangan lupa singgah sana tao tao taooo..

 -MrsPuex-