Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Friday, March 27, 2015

SEGMEN : MOMMY LIZZ`S BIRTHDAY GIVEAWAY

Assalamualaikum..


http://www.mommylizz.com/2015/03/segmen-mommy-lizzs-birthday-giveaway.html
 
Nak join sila Klik Banner ya..
 
tarikh tutup : 31 Mac 2015
 
Hadiah??
 
3 mystery gift untuk pemenang bertuah
Pemenang akan ditentukan melalui random.org
 

Saya sudah join..support rakan blogger..jom korang.. mane tau termenang hadiah misteri tu..heeee..

Yours Truly ;P

Reward untuk Anak

 Assalamualaikum..
 
Saja kasi reward kat anak anak..
Gaji bulan ni aku sedekahkan untuk dorang..
*tiap tiap bulan pon selalunya buat benda sama tapi kekdah yang lain..
ingat! jangan lokek kat anak..dorang tu rezeki yang kita tak pernah nampak..
tau tau dapat itu, dapat ini, senang part itu, lege part ini.. btol tak??
walau tak banyak mane, bila tgk dorang hepi, terus aku pon mcm hepi walau mood kekadang tgh swing tah kenapee..
 
Semoga rezeki makpaknye sentiasa diberkati dan dimurahkan sehingga tiba next gaji..
tak banyak takpe, janji jangan putus..
 
Dapat aiskerim baskinNrobins ni kemain sukakkk..
dapat plak 2 biji belon..berganda kesukaan mereka..
 
#takpahamkatmakbapakyangberkiradengananakanakni..
 
baik ko tak payah kawin..
pegi mengadap telepon 24/7 jam tuhh..
 
hoh!!! sangatt..