Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, October 5, 2012

1st try..not bad!

Assalamualaikum..

My 1st try uolss..and the result is not badd!!
Sedap..sampai kekejap bukak peti ais nak mamam jek keje..huhu..

Mudah saja.Hanya beberapa step yang sgt mudah :

tuang tepung instant
tuang fresh milk
gaulkan sampai menjadi berat.
simpan dlm peti ais 1 jam
kemudian taruk filling di atas.
begitu caranya.
dan hasilnya :

























Tadaaa!!! Cheese Cake wif Blueberry Filling..**abaikan design yang agak berterabur di situ.
Yummehh!!
bagi yang malas buat kek seperti saya pon tidak menjadi masalah..
bagi yang hantu cheese adalah digalakkan menerai jugak.
yang paling best x payah nak membakar dlm oven..hihi..

Berminat? bole pm saya utk harga tepung+fillingnya..

Sharing is Caring kannn??

Yours Truly ;P

Aku dan Dia 5 Tahun Yang Lalu

Assalamualaikum..
salam jumaat..
mengimbau kenangan mula2 bergelar binik org..hihi..
tetibe nak berfeeling jelitaa bolee??



kami 5 tahun yang lepas sehari selepas majlis sanding blah lelaki..
kuwussnye dahkuu!!
gamba ni ade kt kg peedee
snap thru phone then upkan kat sini utk semangat nak jadi 5 tahun yg lps balik
mampukah dahkuu??hihih..
cobaaann!!!

eyhh..gambarku bercahaya gitu..
tu tandanye aku ni suci lagik murni gituuu sbb org sebelah tu yg akn tggung dosa2ku..
harapan: semoga aku trus jd bini yg solehah dan taat kepada suami..
yg penting kurangkan buat dosa..supaya trus bercahaya dan bersinar di matanya..
insyllh..


Yours Truly ;P