Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, March 24, 2016

Selesai berkursus di tempat kursus yang penuh mistik

Assalamualaikum..

21 - 23 Mac 2016.

Selesai berkursus selama 3 hari 2 malam..
Lokasi di Kolej Jururawat Masyarakat PD..

Sempena menyahut seruan kerajaan untuk perbelanjaan optimum..

Duduk Kat hostel yang dah lamaaaaa tak berpenghuni..

Paham paham je la yee..ada peneman yang setiaaaa menanti kehadiran kami..
Dan hanya orang orang tertentu saja yang diberi peluang untuk melihat..

Mujurrrr aku ni diberikan nikmat hijab tidak terbuka langsung Dan tak merasai APA APA pon sentimen sentimen mistik padahalllll ianya wujud berdekatan..

Ada beberapa perkara pelik 2-3 orang member opis dapat..tapi taknak la cite..simpan dlm hati je.. Nak tau, pegi tido sana dan rasa sendiri..kekekee..
Kalau anda orang gomen, haa pegi mintak bos buat kt sini..jimaaattt!!!
Hahahaaa...

Nak menghabiskan 2 malam tu hazabedahnye hanya Allah sahaja yang tahu..

Ingatkan boleh qada' tido tapi nan hadoo.. Kol 3 pagi pon mata tetaplah berkelip kelip..
Partner bilik pon hadap benda sama je..

Photogedik depan astaka..memikirkan malam kang ape akan jadi..hahahaaa
Task dari pegawai arkib di Dewan.. Hari hari akan ADA blackout uolsss..
Ni gamba hari last sebelum pulang ke pangkal jalan..
Jemaah ahli kursus yang hadir.. Aku peserta yee.. Bile mintak selpi, semua pon sporting termasuk urus setia.. Nasib la kalau blogger yang pegi kursus..hheheee...

Lain-lain agenda tambahan yang takde dalam jadual adalah :

Hari pertama sampai, mencari tempat lepak yang ADA ekon di mekdi waterfront pd.. Nyamannn..lamaa okeh kitorang lepak sini ..panaihh lit litt weii KT hostel..tak tahan nak stay smpai mlm..
Program start malam, maka mohla kite cari pasal kt luar..
Selfi dengan laut.. Memasing lamaa tak tgk laut katenye..
Ni hari kedua..mencari minum ptg sebabnya minum petang kami takde.. Caterer boikot..hanttuuu betul..
Macam mane bisnes nak maju kalau semua pon berkira..kesian organiser kami..
Malas kecoh. Kite lepak luar..
Mencari kokonat shake +laksa..
Kokonat shake sedap Dan murah.. Tapi laksa cayoorrr..

Malam ke2.
Mengeteh di King char ketiau..
Kuantiti and space meja mmg banyakkk.. Tapi kualiti outt!! Setakat lepak minum OK la kot..
Sorii char ketiau tak sedap!
Amek peluang berselpi bersama 1 of the best actor of #lelakiharapandunia..
Menang besarr okeh filem ni..
Congrats bos!
Kipidap!!


  Last but not least..
Nak tunjuk katil hostel..
Feeling mcm student nurse je..
Tak dapat jadi nurse, tumpang kolej pon jadik laa..

Masa register, amek cadar, selimut Dan sarung bantal..pasang sendiri..
Balik, cabut semua hantar kt kaunter..
Towel pon kene bawak sendiri tauu..
Ramai yang tertinggal towel sebab bajet konon konon mcm hotel..sudahnya semua pegi soping towel termasuklah aku..kakakaa...
View depan katil, 2 pintu jamban..
Bajet bajet nak tido bukak pintu SBB kipas pasang paling laju pon still bahang..
Kang tido bogel kang kene rogol ngn hantu plak..bahahahaa...
Sudahnya tutup jugak la pintu bilik SBB taknak entiti lalu lintas..aku tak nampak tapi partner bilik aku ni spesel skit..boleh rasa..
Otometik la aku jadi gerunnn walaupun aku rasa mcm biase biasee jee..

Naik gunung duduk dalam hutan pon tak saspen mcm ni tauu!!
Seriessss..

Ape pon, aku amek ni sebagai pengalaman paling berharga dalam menuntut ilmu..
Penuh pancaroba..semoga ilmu aku ni dapat dimanfaatkan utk tugasan seharian..