Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Thursday, June 16, 2011

Rombongan ke Rumah Kaca

Assalamualaikum..

Ok Ok, aku tau cite ni dh lepas..tapi nak jugak tergedik-gedik tepek gamba rombongan kami ( family aku n family adik ) ke Jusco Au2 semata-mata nak mem-poyo-kan diri kat depan rumah kaca tuu.. - lantakk!!

Pegi ari ahad mlm seminggu sblm konsert final AF 9, so rumah kaca tu sah-sah la kosong..ape kami pedulik..x heran sgt nk jumpe student-student tu tp sggt teruja nk bwk budak2 nih tgk rumah kaca dalam shoping mall..kira utk bahan sejarah nnti bile dorang dh besa..katepon AF terakhir kann.. - gelabah!!


bergmbo ngn signborad

family potrait wajib woo..

opss pijak!

bergambo ngn Qisya, aireen n Adek ku yg sengal

poster!

Bersama incik bola-bola


Hagak -hagak dah puas bergambo kt umah kaca , ngn Mr Bola-bola, patung-patung juara AF 1 - 8, kami jalan-jalan sambil window soping jek kt dalam Jusco Au2 tuh..al-maklumla bru 1st time jejak kat sane..hihi..klo la xde rumah kaca tuh, makanya, lambat lagik la nk terjah tempat tuh..aku kan jauh di perantauan - shah alam..cehh..sengal!


tetibe ade 2 org makhluk yg ala-ala artis nih..pon bolee laa..hihi

dokong aireen..penattt..pecah lemaks kt pinggang ai..

black team - kebetulan..so yg mane pkai baju lain sile ketepi yaa.


pastuh, trus gi melantak kat fudcot die - lupe lak nk snap gambo sbb memasing kelaparan+kebuluran ( bru tingat nk mkn yek??). dah setel sume,  memasing pun  pulanglah  ke pangkal jalan. aku n family ke shah alam, adik ngn family ke tmn bukit teratai, ampang.. - dikkkk...next plan ke mane kitee??

Sekian, terima kasih..:D