Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, November 16, 2012

Jumpa ex-opismet a.k.a Blogger MAMAVOGUE

Assalamualaikum..

Rabu lepas (14.11.2012) sempat berluncheon ngan MAMAVOGUE.

Dah alang-alang nak pass durian crepe yang dipesan, truslah kami berlunch together2 kat BELANGA, Empire Subang nun..x jauh pon dr opis aku..

Tapi, idok pulak aku snap makanan weolss..hihihi..

Sambil makan sambil borak sambil berfotogedix la kannnn....

















me wif raha a.k.a mamavogue..hilang rindu ai setelah sekian lama x jumpe2...
big hugs 4 u..
best sunggoh lepak kat kusi rotan yang besar bagak gileee nihh..

















raha wif kak lin (beregu aku klo nak pegi kemane-mane pon during lunch hours.wajib bwk kemana-mane tauu)

Isnin depan nak jumpe lagi sebab nak pass stroberi crepe plak..hahahhaa...

fenomena crepe sedang melanda weolss..sume perisa nak diterainye..lantokkk!!!

Yours Truly ;P

Deepavali di Desa Waterpark

Assalamualaikum..

Deepavali aritu x tau nak buat ape plus cam bosan dok umah plus laki xde job tapi x reti2 nak ajak gi memane, so aku trus jek decide nak bwk kakak gi mandi kolam..

Tetiap hari dok tanye bile nak mandi kolam, kesian punye pasal ku tuju jek ke desa waterpark. dekat pon dekat..zup zap 15 minit jek dah sampai..jalan pon clear semacam..bestt..

bajet nak sampai awal tp terbabas jugak..bukak jam 10am. weols smpai 11++am tp umat manusia kemain la ramai..rasanya dah paling awl smpai tp adee lgi yg lagii awl..penuh kot parking lot..

ku x fedulik, pusing pusing tawap brape kali tah baru jumpe parkir lot..

sebelum ke pintu masuk kene spotcek barang dulu..
aku awl2 lagik dah tau x bole bawak ape jua makanan dan minuman.
guard siap bukak beg hokey nak cek sume barang..nasib la ko klo ternampak spenda ke bra ke..hahhaa...
so uols, take note ye klo nak pegi sane..DILARANG sama sekali membawak MAKANAN dan MINUMAN..
ko hadapla makanan/minuman yang x sedap dan juga mahal nak mamps disitu..






















mama dan anak2.
wajib snap gamba muka depan..semuaorang tgh mangi2 dan comey comey..

















papa dan anak2 pulak.

















Ini budak takmo naik. nasib la tgh ujan..klo x, smpai kecut2 la dalam kolam tuh..
aterr ade plak orang berkawat kat blakang tuh..rusak gamba makk!! haihh..

















Airiel Qaid mmg gud boy..bangun, nyusu, tido, bangun, nyusu, tido..senang btol jage..
bersama ngan auntie mas. teman berborak mama di kala kebosanan jaga barang.

















Ini nasi goreng x sedap langsung + mahal nak mamps..sebab lapo ku bedal jugak la..air mineral rm3 sebotol..mmg cekikss darah btol...




Yours Truly ;P