Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Wednesday, July 25, 2012

Akhirnya Saya Memilih Produk Ini Untuk Berpantang Nanti

Assalamualaikum..

Amboi tajuk tak hagak2..

set-set gituu...

masa mengandung amek suupliment dari produk salindah..
alhamdulilah ok..tak banyak problem during preggy
cume bergula tu mmg x bole dibendung sbb family history la katenye..

then untuk berpantang nanti nak try amek produk lain

Antara set-set yang menjadi pilihanku ialah :


set bersalin Nona Roguy
beli online sbb tgh diskaun murah murah..:D
sape yang ingin memilih produk ni baik beli skarang sbb tgh murah..
bole pm/emel saya utk details..wahh..promote gituu..

sambil tu gedik-gedik nak try amek produk sampingan puloks..

beli 2 produk dari tanamera
fyi, set tanamera nih tgh ade diskaun kat spa die kat hotel concorde shah alam.
diskaun jika beli asing-asing..tu yang rembat 2 produk nih..
a) herbal massage oil - minyak ni mmg sangat best
b)brown soap - blom terai lagi..nak guna time pantang nnti
ingat nak tambah amek virgin coconut oil tp rasa cam x pakai pon..so trus tolak tepi..
dah beli, dapat pulak voucher tp blom pkai2 lagik..sape nakk?? angkat keyboard!!
klo nak redeem kene amek pekej spa rm160 baru bole tebus itu 1 voucher..mau kaaa??


p/s : minggu ni minggu last keje..harap dapat setelkan keje yang tertunggak (ade ke) 
dan buat serah tugas kat orang yang akan menanggung keje aku nnti..
semoga aku pantang nnti akan tenang-tenang saje..aminn..:D\
jap lagik ade check up kali terakhir kat klinik..


mohon kalian semua doakan saya semoga segalanya dipermudahkan oleh Allah..
another 1 week to go!!


Yours Truly ;P

Ramadhan ke-5 dan Selamat Pagi

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan


selamat pagi auntie-auntie dan uncle-uncle 
sekarang saya dah tepek bedak banyakk banyakkk...
canteekkk takkkk sayeeee???

hihihi...
(sile abaikan bju yg berterabur kat blakang tu)


Yours Truly ;P