Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, February 28, 2013

Breaking News..Jambatan Runtuh

Assalamualaikum..

Breaking news..breaking news..
Jambatan/flyover runtuh kat selangor science park menghala ke sepang..
tiada kemalangan jiwa sbb jambatan tu mmg dh tutup according to rekahan di jambatan tersebut..
tup tup harini dh runtuh..terbelah 2 uolss..ngeri jek tgkk..

Saya adalah berada ditempat kejadian..
kebetulan ade urusan rasmi kat bahagian Pinjaman Perumahan, putrajaya..
otw balik ke shah alam yang tau tu sbb laluan ku ke shah alam..

hmmm..menjawablahh jabatan jabatan yang berkaitan yee..

ni pic fresh from my oven..xde edit2 masuk raksasa la otomen bagai laa..
sib baik hp ku x bole edit sbb hp cikai punye..
klo x, mau giant, doremon ku taruk skali..
hihi..
layanzz...





sekian, terima kasih..

nak tau lanjut, sile tgk berita mlm ni yee..


Yours Truly ;P

Princess Dan Ashkarr

Assalamualaikum..

Kejadian petang kelmarin..
Tersenyum sorang sorang bila tgk gelagat anak-anak bermain bersama..
Kakak tu biasalah main sorang sorang..
tang adek tuh..mcm paham sangat ape yang kakak mainkan tuh..
Hilang penat mama balik keje menengokkan peel dorang ni..
Yang sorang jadi princess..
yang sorang jadi ashkarr kekdahnye..
tapi dua dua mmg comel di mata mama..

Yang pasti mereka berkerjasama punggah n teraburkan barang menan..
yang x tahan tu, adek..sama-sama muafakat tolong kakak..
yang penting protection kat kepala harus adee..
ngehh..ngeh..ngehh...


apee yang penting..kerjasama!!








pantang nampak barang dpn mata, trus ke mulut la jawabnye..
comeykan adek pkai protection kat kepala..ijooo kooo..siap ade lobang lobang angin lagikk..hhihihi..
tu kakaknye punye keje la tuhh...terlebih kretip kekdahnye..
gasakk..janji x kaco mama tgh pam susu..

sekian...

Yours Truly ;P