Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, June 20, 2019

JOM PHOTOSHOOT RAYA DI CVS PRODUCTION

Assalamualaikum/Hai,

Masih di bulan raya lagi kan..
Alhamdulillah berkesempatan buat photoshoot raya dengan adik beradik di CVS Production. Studionya terletak di Cheras Selatan. Area Balakong sana.

Ni kali kedua aku dan family menggunakan perkhidmatan kat CVS Production.
last 2017 bersama mak dan abah.

cuma tahun ni agak lain.
photoshoot raya session with siblings without parents..
al fatihah Mak Abah.

Oklah.
Walaupun mood raya semua kelaut, sesi photoshoot tetap yang terbaik kami persembahkan untuk kenangan di masa akan datang..

Photoshoot dengan 3 keluarga.
Family abang.
Family aku.
Family adik.
penuh ragaman anak anak.
bila shoot time malam, dengan kerenah anak anak yang bermaciam ragam, what do you expect??
soo kita layannnnkan aje..

happening tetap happening ok!
semua pon memberikan kerjasama yang jitu.

Terima kasih jugak kat 2 photog yang sangat profesional handle anak-anak kami.
yee.. kesabaran yang paling tinggi tu sangat penting..hahaha..

jomm layankan moment moment kami secara bergambar..
pamm bebanyak gambar dalam ni untuk kenangan sepanjang zaman..
gambar formal serius dan juga kandid.
layaaaannnnnn!!!

FAMILY ABANG. [ MOHD ZULHELMY BIN ZUBIR]

   
 
 

 
 
   

 
 
 

FAMILY AKU. [ NOORAINI BINTI ZUBIR]

 
 

 









 

 
 

 









FAMILY ADIK. [ NOOR HAYATI BINTI ZUBIR]













LEGASI HAJI ZUBIR & HAJAH UMI KALTHUM








  Al - Fatihah untuk Abah (12111950-02012019) & Mak (25121948-28012019).


PHOTOSHOOT AMAL RAYA TAHUN KE-3


Tahun ini adalah tahun ke-3 CVS Production menganjurkan photoshoot amal raya. Photoshoot Raya sambil menderma. Pihak CVS Production juga bakal menyumbangkan 10% dari hasil jualan photoshoot hari raya sepanjang bulan Ramadan & Aidilfitri kepada Pusat Pengajian Al-Quran An-Nur Ar-Raudah (fb.com/tahfizannurarraudah).

Pakej Yang Disediakan :
💖RM49
- 10-20 min white studio
- 10 edited pictures + Max 4 person
- Soft copies (15 photos)
💖RM69
- 20-30 min white studio
- 15 edited pictures + Max 4 orang
- Soft copies (25 photos)
💖RM200
- 40-60 min white studio
- 25 edited pictures + Max 20 orang
- Soft copies (25 photos)
Tambahan :
- Tambahan gambar (semua gambar) : RM50
- Poster frame : 16"x24" : RM100 / 10"x15" : RM60
- Tambahan orang : RM20/seorang . (Bayi yang tak boleh berjalan adalah percuma)
Location Studio Cheras Balakong (NOT CHERAS KL) :
B-28-2, Dataran C180, Jalan C180/1, 43200 Cheras, Selangor.
Waze
C180 Cheras Selatan / CVS Production. (Above Dr Voon Clinic & One Print Ads)
Available date di Cheras Balakong.

Info lanjut boleh refer details di bawah :

Facebook : https://www.facebook.com/cvsproductionmy/
Whatsapp : 0166664034

Sekarang sehingga 30 syawal. raya kan sebulan  


 -MrsPuex-