Followers

Saturday, July 27, 2019

Airiel Qaid Turns 7!

Assalamualaikum/Hai,

26072012-26072019
Muhammad Airiel Qaid dah 7 tahun!
macam sekejap je masa berlalu kan?

Image may contain: 2 people, including Nooraini Zubir, people smiling, selfie, glasses and close-up

Still rasa dia baby walaupun dia dah ade adik sorang.
mama tak minta banyak, mama doakan semoga anak mama sentiasa berada dibawah lindunganNya.
dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik dan sentiasa taat kepada orang tua.


Surprise besday kat sekolah.

kebetulan kat sekolah dia ada yang sama birthday.
zara pon lahir hari yang sama.
jiran depan umah.
satu sekolah. satu kelas.
bincang dengan mama zara nak buat besday utk anak-anak.
bila onz, memasing prepare memasing punya part.

Alhamdulillah everything went well.
hari jumaat rehat panjang sikit.
mintak izin dekat cikgu, pinjam 10 minit waktu kelas untuk happykan kawan-kawan qaid dan zara.
order kek online, siapkan goodies bag. untuk 42 orang kawan dorang.
bab kek ni ada masalah teknikal sikit. yang ni aku story kat entry lain khas punya..
hahaha..

oklah malas nak cite lebih, korang tengok gambar macam biasa je la..
nak kejar masa tapi nak updet jugak blog semata untuk 26/7/2019.


goodies preparation.

Simple je.
Bekas lunch.
Air kotak
Mihun goreng.
Tampal stiker Kat ats tu
Stiker order dari stickers for party. Ig @stickersforparty.




Moment Kat sekolah.


Bila dua mak bergabung.
Meletop top top la..
Nak tercabut tangan masing masing heret beg goodies berat Nak mateyyy.. Hahaha..
Nasib baik tengah jalan, anak anak bawak geng tolong mama memasing.. Good job kids!

Semua happy dapat 2 gift.
Makan 2 kek.

Serius happening.
Seronokkk tgk gelagat memasing.

Jom layan moment moment Sambutan besday Airiel Qa'id + Zara Kat sekolah time rehat.

As per requested Nak Sambut besday dengan kawan.









Syukur semua dipermudahkan.
Cikgu pon bagi kerjasama.

Anak anak happy, mak lagii happy.

Doa mama :
Moga membesar dengan sihat, cemerlang dunia akhirat Dan taat kepada orang Tua.

We love u!



 -MrsPuex-