Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, October 30, 2012

Korban Di Perkarangan Karangkraf

Assalamualaikum..

Aktiviti 1st day keroje..

Semalam kekdahnye nak pi karangkraf during lunch hours utk grab daging korban yang dianjurkan katenye. Tepat jam 1 dah terpacak depan lif hokeyy!!

tapi...

kami yang terkorban di situ tauu..bukan amek daging korban tapi ade jamuan hari raya korban anjuran karangkraf...tersilap info daaa...ni la namenye rezeki utk makan pree..hihihi...

Macam-macam la lauk pauk yang disediakan..sumenye berasaskan daging..menu lain pon ade jugak. ade ketiau kerang dimasak live oleh chef yang ismail, cendol dan lori air nescafe jugak.minom la ko smpai kembung air nescafe di situ..hikhik..kira meriahlah kat sana..tetibe teruja semacam..maklumla 3 bulan x kluar umah..

Paling best dapat jumpe ahli-ahli politik dan juge retis..sempat jugak la berfoto ngn dato' mukhriz (ank Tun )..tah bile la dapat peluang nak bergamba ngn ayah beliau a.k.a Tun Mahathir, idolaku..

Kat bawah ni beberapa gamba yang sempat disnap di sekitar majlis tu..

wif my bff, cik lin

posing kat banner sambil tangan pegang a cup nescafe, lantokkk..



































last but not least, bergamba dengan Dato' Mukhriz..beliau sangat MACHO..eyh, lakiku pon macho jugakk tawww..



Yours Truly ;P

Cuti 3 Bulan Sudah Abis Bro!!

Assalamualaikum..

Hari ni dah hari ke-2 aku start keroje..alhamdulillah pejam celik dah 3 bulan berlalu..tempoh bersenang lenang kat umah dah takdop dah yee..haih!!

For now kakak n adik adalah di bawah jagaan opah n ucu..mereka menjadi superopah n superucu utk anak2 ku..my hubby ostesen seminggu kat chiang mai..so, aku ulang alik ceras-shah alam la utk seminggu ni..
takpe, takpe...janji hati ade gumbire di situ..

dalam pale otak dok pk lgik, tah bila la nak blik umah sewa ni..huhu...next next week ade cuti deepavali n cuti awal muharam..hmm..mcm pospon jek lagik kott..

semalam ucu ade snap gamba yang menunjukkan betapa die menjadi supermama kepada 4 budak di rumah mak..

























ni xtau la kene pakse rela tido atau mereka dah penat berkungtau sesame..yang si kecik2 tu cam besa la tido jek kejenye kan...xpe,,lege hati tgk mereka..si kakak aireen tu still pkai bju tido..katenye nak tunggu mama mandikan..hai la kakak, alasan xnak mandi la tuh kann??..

cuma ucu ade bgtau my bby qaid mcm tercari2 puting mama..slow2 kayuh ye dik, lelame nnti awak akan terbiase..insyllh..stok yang aku dah cairkan dlm fridge x cukup katenye..mcm ni mmg kene berusaha menambahkan stok di opis la gamaknye..caiyokk!!


Yours Truly ;P