Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Thursday, April 5, 2012

Kegilaan Anak Daraku Sekarang

Assalamualaikum..

Internet kt opis tgh pening-pening lalat skang nih..line x bp nak stabil..sbb tuh kot entry ni kejap timbul kejap tenggelam..

nak updet kt umah rasa cam kesuntukan masa sbb cepat sgt keletihan+ uruskan hal-hal rumahtangga yg agak lintang pukang pastuh trus padam atas katil..huhu..

Ok, stop membebel..

Now nak kongsi hobi terbaru my lil aireen yang telah menjadi rutin setiap hari stat jam 7 pagi.

Ni die haa ::


Melayan cite Dinasour Train (Ketapi Dinasour) tanpa jemu..Dah senang nak kejut gi school pepagi..sebut jek 'cpt kakak..cite ketapi dinasour dah nak stat dah'..haaa..dgn sekejapan die bangun, ambik bantal n susu trus ngadap dpn tv..

Cite ni budak cepat paham sebab die dh dialih bahasa. lagipun dalam cite ni ade lagu-lagu. Aireen mmg dh apal sesangat sangat..klo main sorg2 tuh mulalah nak nyanyi :

ketapi, dinasour
ape khabarrrrrrr (*panjang skit khabarnye..:D)
kawankuuuuu (*yg ni aku x dpt tgkap lirik die sbb aireen nyanyi x bp nak clear.main bedal jek)

Senang keje mak skang tau..cume kkdg jek kalau mood die kelaut or x cukup tido, bru die ngamuk skit nak bangun..adatlah kann...

Tah mane die tau cite ni aku pon x tau..budakkan cpt explore. Once die dh penah tgk n ngam jek ngn jiwa kekanak die, mmg hari2 la die mintak tanpa jemu..itu la kekanak..layankan ajek..janji senang aku nak bersiap pepagi. nasiblah masuk opis kol 830 pagi..so x de la kelam kabut sangat..

Lagi satu skang nih hebit die mesti kene mandi dulu b4 nak gi school..yg ni agak leceh skit sbb nak kite yang mandikan+ tgh mandi mmg nangis (sejuk kot) tp kene praktis dari skang. senang thun dpn nak gi school btol2..pastuh nk pkai pusing-pusing ( baju gaun klo pusing die kembang dgn sendrinye).. dah nama pon anak dara..masalahnye die mmg kurang gaun basahan. gaun yg cantek utk gi kenduri kawin ade la..takkan kot nak bwk gi school..owhh..nehi nehi..

Korang, klo rajin cer bg anak tgk cite nih..mane tau bole layan ke..hikhikhik..

* nnti klo senang nak updet cite adiknye dalam perut ni pulak..saya dah tau jantinanyaaa...hikhikhik...

Yours Truly ;P

Coloured Old Building

Assalamualaikum..

Jom rehatkan minda tgk bangungan kaler2 nih..hikhik..
lokasi : Dataran Merdeka di waktu malam..
layanzzzz..
syarat-syarat kene ade tripod la ye kawan-kawan..
photog oleh : AzahariRoslan Photography

yellow

purple

pink

green

manusia yang bertanggungjawab ke atas gamba2 itu..

skill hebak tak hebak la dari beliau..ecehh..up laki sendrik..:D..
harus tahan daya menonggeng ye utk angle terbaik..:D


sekian, terima kasih..

Yours Truly ;P