Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, April 12, 2013

Mother, Kids & Baby Expo 2013

Assalamualaikum..

Updet lelaju sebab takmo basikan cite nih..hihihi..

Harini adalah hari jumaat, hari lunch yang panjanggggg utk org gomen..

Kebetulan harini adalah hari pertama utk Mother, kids & baby expo kat stadium shah alam..

soooo...lunch hour yang panjang n ade plak bby xpo yang dekaattt sangatttt ngn opiss..

kasi terjah laa derrr....moh ler membuang duit...huhuhu...

























Details :

date expo : 12-14 April 2013
Location : Stadium Melawati Shah Alam..
Time : 11.00 am - 9.00 pm ( 12 & 13 April)
           9.00 am - 8.00 pm (14 April)

datang awal seawal 12.30 pm tapi nak redeem goodies bag dah abih..bole??
dapat laahh main lucky draw..n aku dapat hadiah sabun mandi..x payah nak beli sabun dah..hahaha...jimat disitu..

Di tgh-tgh bulan ni x banyak la nak menyoping ye tuan-tuan dan puan puan..
lagipon x banyak sngt booth yang bukak..
but, if nak barang yang dihajati, rasanya boleh dapat kot..
cume, booth drypers x dok plak..x dapat nak memborong pempers byk2 mcm last month kt klcc nun..

antara barang yang sempat disambar secara angin lalu..wahhhh...angin angin jek yeee...hihihi..






















dari booth bebe : disposable nursing pad ( sbb susu aku ni cpt licking) n towel biru ijo tu ..
dari booth felt n fabric : 3 helai baju kurung aireen yg shomel shomel tak menahan..
dari booth ??(x ingt..tp die btol2 booth 1st kat pintu masuk blah kiri) : sleepwear pooh kakak n adek , t-shirt n sluar pendek adek..
booth ichiro : 7 keping bby wipes..
hadiah lucky draw : sabun mandi anakku..

semua skali total dlm rm 2++ jekk...jekkkk???pingsan..sile puasa sampai cukup bulan..muahahaha...


dah lalu kat booth anakku tp bile menengok ramai sgt tgh bratur kt cashier, trus ku letak semula..fuhhh..selamat duit hamba..

kesimpulannya, ok ok laa...x besar sgt n x kecik sgt..panas?? hmmm biasalah klo dah bersesak2 tu ekon pon x terasa sangat nok..sabarr jek laa..

tu aku pegi time keje, if pegi esok n lusa, rasanya sangatt packk kot seperti expo2 yang lain..

makan??

jangan risauu..ada disediakan gerai2 makan kt park lot depan nun..
mihun sup utara adalah sedapppp..x dan nak snap gamba sbb bateri hp kong n kelaparan thp gaban taroo..

sekian laporan bby expo utk kali ke-2 tahun 2013..


Yours Truly ;P