Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, August 17, 2016

Kulit yang lebih cantik dan berseri dengan Ruhainies Rosysecret!

Assalamualaikum/Hai,

Sape taknak cantik dan putih gebus gebas kan???
lagi bertuah badan kalau dah dilahirkan putih gebuss nih..
comeeyyy je..

tapi kan..
kalau kita usaha nak cerah sikit, sikit je pon tak pe..dah bersyukur sangat sangat..
nak nak pulak kalau kita ni jenis sukakan aktiviti luar yang cepat nau nau memalapkan kulit yang dah sememangnya cekelat..hahahaa..

Ruhainies Rosysecret
tak yah risau uolss..
artis jelite kecil molek ni ada keluarkan produk ruhainies rosysecret untuk menyelesaikan masalah korang.
sape lagi kalau bukan pelakon ruhainies tu.. alaaa drama menantu ting tong siaran jumaat-ahad jam 7 petang tu.., nak comel mcm beliau tak??
nahhh cubalah produk beliau..



Ruhainies Rosysecret
 
Ruhainies Rosysecret
cara makan, koyak-koyak terus telan.
semudah ABC je..
minum setiap pagi 1 sachet sebelum sarapan.
rasa diaa...

ermmmm... sedappppp.. 

dalam tu ada kandungan berries tauu..
ada buah delima, ada strawberi, ada pearl powder jugak..
nah kasi details khasiat yang ada dalam 1 sachet tu :



Ruhainies RosysecretRuhainies Rosysecret


Ruhainies Rosysecret


beberapa testimoni pelanggan yang telah consume produk ruhainies rosysecret :

 
Ruhainies Rosysecret

Ruhainies Rosysecret

1 kotak mengandungi 15 sachet.
harga : 
RM120.00 (Semenanjung Malaysia)
RM130.00 (Sabah & Sarawak)

Untuk pembelian dan maklumat lanjut boleh hubungi :

Whatsapp : 0192663410
Email : ruhainies.rosysecret@gmail.com



 -MrsPuex-

LUNAVIE : Produk Keselamatan untuk Anak-Anak Di Rumah.

Assalamualaikum/Hai, 

Kita kalau kat rumah kadang kadang tu terlepas pandang hal-hal remeh tentang keselamatan anak-anak dengan peralatan dan perabot yang ada,
kita rasa dah cukup selamat dah untuk dorang tapi sebenarnya tidak ya.
TIDAK!

kadang-kadang tu benda kecil tanpa kita sedar pon boleh membahayakan keselamatan mereka. terutama sekali bagi mak mak yang ada anak-anak yang sel-sel otak mereka sangat lajuuuu berhubung antara satu sama lain, ligat dalam segala gerak geri dan jugak melasak semacam kat rumah .kita tak boleh selalu nak cakap nooo nooo nooo..

tugas kita sebagai mak mak ni, kena ambil extra alert dalam segala hal kat rumah tu untuk elakkan kemalangan yang tak diingini berlaku. benda-benda kecil dan simple pon kalau kita terlepas pandang begitu sahaja boleh mendatangkan bahaya tau tau tau..

itu dulu..
sekarang kita tak perlu risau dah sebabbb...

lunavie

kita dah jumpa LUNAVIE !
kita dah ada product LUNAVIE di rumah..
yeayyy!!! selesai satu masalah..
bahagiaaaa rasannya..

meh kita cerita secara detail 3 produk dari LUNAVIE ni.


lunavie
RM12.90
Ciri-ciri :
Melindungi kanak-kanak daripada bahaya dan risiko kejutan elektrik. Mudah untuk memasang tanpa sebarang alat.

Cara Pasang:
Pasangkan sahaja di plug yang tidak dugunakan supaya tidak terdedah kepada anak kecil.


lunavie
RM10.90 

Ciri-ciri:
Membantu untuk mengelakkan kanak-kanak daripada membuka peti sejuk, almari, kabinet, tandas, dan lain-lain Ia boleh digunakan pada permukaan melengkung dan sudut dan pada pelbagai permukaan termasuk kaca, logam, kayu dan plastik.

Cara Pasang:
1) Tentukan lokasi pemasangan.
2) Bersih dan lap permukaan kering, bebas daripada habuk atau minyak
3) Peel off kertas pelepasan itu. Pastikan selak menghadap ke bawah 
4) Kekuatan pelekat akan mencapai optimum selepas 24 jam



lunavie
RM 12.90

Ciri-ciri:
Membantu untuk melindungi anak anda daripada sudut-sudut tajam. Ia adalah sesuai untuk jadual, kaunter dan rak rendah. Mudah untuk memasang tanpa sebarang alat.

Cara Pasang :
1) Tentukan lokasi pemasangan.
2) Bersih dan lap permukaan kering, bebas daripada habuk atau minyak.
3) Peel off kertas pembebasan memohon pada 4 bahagian dalam atas sudut pelindung.
4) Jajarkan ke sudut dan tekan pelindung sudut ketat.
5) Kekuatan pelekat akan mencapai optimum selepas 24 jam


Peringatan :
Semua produk diatas adalah penghalang dan bukan pengganti kepada pengawasan orang dewasa. Jangan sekali-kali meninggalkan anak-anak tanpa pengawasan. Hentikan penggunaan apabila kanak-kanak itu mampu untuk mengeluarkannya. Jika haus atau rosak, keluarkan segera dan menggantikan seperti yang diperlukan. Semak produk dengan kerap untuk memastikan selamat digunakan.

Best takk??
Berminat takk??
Banyak lagi safety product  lain yang dikeluarkan oleh LUNAVIE ni..
tak salahkan kalau kita ambil extra caution untuk orang yang tersayang di rumah.

untuk butiran lanjut, boleh check info dibawah :

Telefon : 03-9057 2661
Email : info@lunavie.com
Website : www.lunavie.com
Facebook : www.facebook.com/mylunavie
Instagram : @lunavie_com

Alamat : 
LUNAVIE
Caely (M) Sdn Bhd
No 47-2 Jalan Radin Anum
Bandar Sri Petaling
57000 Kuala Lumpur



Sharing is caring,
 -MrsPuex-