Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Thursday, March 20, 2014

The way we celebrate birthday @ dzulliman

Assalamualaikum..

Dapat memo dari tadika aireen..
Menerangkan cara cara parents nak sambut birthday anak di tadika dzulliman..

Kat sini nak share memo dari tadika aireen untuk anda semua..
Sama samalah kita praktikkan ya..

In sya allah..
Semoga kita semua menjadi antara insan insan yang diberkati Allah s.w.t

Bole zoom out if x nampak..
Malas nak taip 1-1 sebab updet thru hp

Little scientist @tadika dzulliman

Assalamualaikum..

Semalam teacher ada wasap xtvt anak anak di tadika dzulliman..
Hari rabu adalah hari little scientist..

Maka mereka diajar jd doktor cilik..
Blaja fungsi organ dalaman badan..

Nampak dorang mmg seronok.
Terima kasih teacher..

Doktor aireen

Kusyuk btol

Learning process  

We are little scientist

Its gooood..

Balik school, kite plk kene ajar
Mama, ni dada tauu..
Bile kite tiup dada tu mengembang..
Ok, foiiineeee...
Sile abaikan tudung yg selebet n muncung mcm angelina jolie tu..
Beliau sedang eksited mengkipochikan diri