Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, September 12, 2013

Episod Last : Syawal 1434h

Assalamualaikum..

ok, ni promis last punye cite raya...
hhahahaha...
episod unit aku buat open opis penutup utk semua..bergabung ngn 2 unit lain..
maklumlah 30 syawal..so memasing nak jugak buat..kita kasi lamsamkan buat sesame..
bila dah byk unit so byk la makanannye kan..walau pon ciput ciput tp bile dikumpulkan boleh thn gak laa banyakknyee..

sehari sebelum ( khamis 5/9)
weols buat rewang2 deco2..stat lps lunch membawak smpai nak blik..



 


Hari kejadian (6/9 - 30 syawal)
Antara makanan yang ade :

laksa

mee bandung

desert+buah buahan

puding

kuih muih raya

rendang aym ndan daging+pulut+nasi impit+ kuah kacang+lemang+rojak buah

kek+manisan manisan

himpunan nasi putih n lauk pauk
barisan air dan koktail

antara tagging yg weols buat

 game suke suke yang sempat kami anjurkan :

anyam ketupat
tiup belon dan ikat paling cepat

5 hadiah utk setiap game..

Tetamu yang memeriahkan majlis kami :







akhir sekali marilah kita befoto gediks kat booth yang seperti pelamin kekdahnya..
sume props adalah ihsan dari maya gallery..pendeco tak bertauliah adalah aku n team..
santek tak santek tak??
sesape yang berminat nak cri pelamin boleh la visit fb maya gallery ye..

dimulakan dgn mem besar dan mem kecik di booth pertama :






 

bergediks di booth kedua kami plak :

gogonizer belon

team it..
terselit di situ adalah si kakak..baekkk landing kt pungkok mama kan..

us

pose duduk ala ala pompuan melayu terakhir


buat besday celebration utk bos kecik kami jugak..
program after solat jumaat..

red velvet kek yg sedap gilakk..order di SINI
org yg disurprisekan..mc aritu tp weols pakse dtg jugak..hhihi..

gamba berjemaah haruss adee

dan gamba gediks pon kene ade jugak..
 


sekian..tamat dah episod raya raya 2013 aku..

p/s : gamba kecik kecik sbb mls nak besarkan..


Yours Truly ;P