Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, July 1, 2016

Kat Mana Nak Cari Hadiah Yang Comel-Comel??


Assalamualaikum/Hai,

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada rakan alam maya ku..
syawal hampir tiba, molek rasanya kalau kita ceriakan orang tersayang dengan sesuatu yang comel.kalau nak buat koleksi peribadi pon tak salah jugakkan??


sebelum ni dah bagitau kat mana nak shopping hadiah yang comel comel untuk orang tersayang.. ni nak refresh semula untuk pembaca blog saya. manalah tau kot kot dalam ramai-ramai ni ada yang tengah kering idea tak tau nak pegi mana untuk shopping hadiah..

soooooo..

korang boleh la singgah cuci cuci mata dan purse ke www.printcious.com !! heheeee...
kat situ macam-macam hadiah comel comel sampai rasa nak cubit-cubit gigit-gigit kegeraman tauuu!!

kat sini ada beberapa contoh gift sebagai idea untuk korang .
jom check it out!



GIFT FOR HARI RAYA : SEND BLESSING AND RAYA SURPRISES TO LOVED ONES!


Untuk edisi terhad, sempena perayaan aidilfitri yang tak lamaaaaa lagi ni, printcious ada menawarkan beberapa koleksi hadiah . kalau tak tau nak bagi sesiapa, boleh jugak dijadikan sebagai perhiasan deko deko kat rumah untuk menyerikan lagi suasana Hari Raya nanti..

orang yang berkunjung kat umah tu nanti mesti akan tanya :
wahhhhhh!!! comelllnye mug ni?? beli kat mana??
lepas tu korang jawablah : alaaa beli online kat www.printcious.com tu jeee..
eyh eyh.. mousepad ni customized la.. beli kat mana??
macam biasa jawab : alaaa beli online kat www.printcious.com tu jeee..
orang yang berkunjung kat umah tu nanti mesti akan tanya :
wahhhhhh!!! canteknya bantal ni?? beli kat mana??
rekod ayat untuk jawab : alaaa beli online kat www.printcious.com tu jeee..

hahahaaa.. secara tak langsung, korang pon akan tercomel sekali di pagi raya..


GIFT FOR BIRTHDAY : SPECIAL GIFTS FOR A SPECIAL DAY

Yang ini memang tiap tiap hari ada jeee yang menyambut hari lahir.. malas nak keluar beli barang hadiah??  dah buntu dah otak xtau nak cari barang ape??

jangan pening pening ye tuan-tuan dan puan-puan..
marilah singgah ke www.printcious.com 
semua masalah akan selesai..
penghantaran pon boleh teruss kepada penerima hadiah tu..
seperaisssss sangat kan??
tahun depan birthday saya, sila pos seketul hadiah kat saya okeh!!
heheeee...

Salah satu koleksi hadiah birthday yang ada.
selain tu ada bantal, t-shirt, mousepad jugak.. boleh taruk gambar untuk birthday boy/girl tu tauuu...


GIFTS FOR WEDDING : GIFTS FOR A SPECIAL DAY


kalau bukan cuti sekolah pun, tetap ada jeee undangan majlis perkahwinan. di bulan syawal yang mulia ini pon mesti ada je yang dah pilih tarikh untuk kawin.

soo koranggg, cecepat pegi www.printcious.com dan pilih hadiah paling best untuk pasangan mempelai tersebut..wahhhhh... kehhlasss... hadiah ni tak payah la kauu hantar terus kepada penerima.. takkk sesueii... pos kat alamat korang, then wrapped la cecantik then bawak lah pegi ke majlis tu.. lagiiii sesuaiii... *cadangan*


GIFTS FOR NEW BABY : CAPTURE PRECIOUS MOMENTS

Semua barang baby pon comel kannn???
emmm macam nak beli untuk anak buah baru kita yang baru lahir la plak..
tak tahan tgk baju baju dia.. cuteee sesangat..

nampak??? tak ke comel sangatt rompers baby ni.. di tambah plak dengan wording yang super duper cute tuh?? kalau baby gebus pakai mesti lepas tu kita rasa nak geget peha dia.. hahahaaaa..
jaga-jaga wahai baby...kekekeee..

apelagik korang.. jom terjah bersama-sama..
sesekali menggembirakan yang tersayang dengan hadiah yang comel ni ape lah sangat kan??
harga pon masih mampu milik lagi.. boleh customized pulak tuhh..



“Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart”.


 -MrsPuex-