Followers

Thursday, March 17, 2016

Azanis Scar Serum : Penyelesaian Baru Masalah Parut


Assalamualaikum..

Seringkali kita akan rasa sedikit terpinggir jika orang terlihat parut yang ada ditubuh kita waima sebesar zarah sekalipun.. tak kisah la parut jerawat ke? parut di muka ke? atau parut dibadan.
dan juga parut luka dihati kita.. lagii susah nak hilang..hahahaa.. *lari topik*

Jangan risau ..
Di sini saya nak memperkenalkan produk keluaran terbaru dari Azanis iaitu Azanis Scar Serum yang kini berwajah baru.


Azanis Scar Serum kini dilengkapi dengan bahan utama yang baru iaitu Cocoa Butter dengan gabungan istimewa antara vitamin E dan Cocoa Butter. Maka terhasillah formula terbaru iaitu    VITA-COCOA BOOSTER FORMULA.
Satu botol Azanis Scar Serum ini mengandungi 100% Vitamin E (d-alpha tocopherol) semulajadi yang dirumus dari soya di mana 50% daripadanya adalah lebih anti-oksidan dan mempunyai daya serapan yang lebih baik dari Vitamin E sintetik. Cocoa Butter telah dikenali diseluruh dunia dengan keberkesanannya dalam mengatasi masalah parut. 

Azanis Scar Serum ini dihasilkan di kemudahan pengeluaran kosmeseutikal yang Good Manufacturing Practices (GMP). Semua bahan-bahan yang digunakan telah diuji dengan kemudahan terbaik dan didapati sangat selamat untuk digunakan di bawah syarat-syarat ketat GMP. Yang paling best sekali, tiada kesan sampingan negatif yang ditemui pada Azanis Scar Serum ini. Berita baik kann??? Tak risau dah kalau guna produk ini.Formulasi yang direka khas ini sesuai bagi jenis kulit yang berminyak, kulit berjerawat bengkak, kulit kemerahan dan juga mereka yang pernah menggunakan produk hydrokuinon dan merkuri kerana lapisan asid matel kulit telah terhakis.So, hilangkan kerisauan di hati anda dengan memiliki sebotol atau berbotol botol Azanis Scar Serum ini untuk dibuat stok. 

kat bawah ni ada beberapa testimoni yang positif diberikan oleh pelanggan yang menggunakan Azanis Scar Serum ini membuktikan keberkesanannya..


kesan parut chicken pox hilang..

kesan parut jerawat dimuka.. licinnnn!!!
teruja pulak kite menengoknyee..hehehee

 Lain-lain testimoni boleh refer SINI 

Sekarang Azanis sedang buat harga promosi serendah RM60.00 sebotol. cepat-cepat grab sementara tengah promosi tuh.. rugii tauuu... nak order kat saya pon boleh.. sila pm kat SINI  yee..

Untuk maklumat lanjut boleh check details seperti di bawah :

Website : www.azanis.my
No Telefon :  011-1096 4979 (9am-9pm) / Whatsapp : 011-1082 4979WAJAH SEPERTI KAWAH BULAN??
KINI BUKAN LAGI MASALAH..

-mrspuex-