Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Friday, November 13, 2015

cafe hunting at cotton craft shah alam

Assalamualaikum..

mari kita bercafe hunting untuk episod entry kali ni..
cafe sasaran adalah :
cotton craft.
lokasi di world wide shah alam..berdekatan dgn tesco shah alam nun.. boleh waze utk ke sana..

simple deco but nice di mata aku..
tempat pon comey je.. ruang makan agak terhad..so pepandai la bajet time nak ke sini..
kalau ramai takut tempat full nnti..

gambar kat bawah ni antara menu menu yang aku dan rakan rakan order..selamat menjamu mata uols..hehehe..

latte macchiato, rm9.00
pavlova, rm12.90
seafood aglio olio, rm19.00
crafters duo fish and chip, rm17.00

bersama geng jejak cafe kali ni..
plate panjang tu, beef mac and cheese, rm12.00..sedap tp agak masin skit..
last but not least, tuan belog berfoto gedik kt dinding luar..sebabnye cantekk!

overall, rekemended place utk lepak lepak chil chill..harga a bit pricey.. klau sekali sekale boleh la kot..hehhe..yang penting latte macchiato die toorrbaiikk!!

full mark!

Assalamualaikum..

ni result final exam pertama sampai ke tangan maknye..

alhamdulillah.. 
reaksi maknye,
menatap kertas exam kemudian menatap semula muka anak dara lepas tu menatap semula kertas exam..

mata mula bergenang..tapi ku tahan..

bukan ape, unexpected sebenarnya..
si anak bila disuruh buat latih tubi terus tetiba mengantuk la, mengelamun laa...memang tebiat sangat anak dara yang sorang ni..

ape ape pon... tahniahh kakak..

result keseluruhan..
maknye tetap berbangga..
semua markah gemok gemok..walau x dpt no kedudukan yang terbaik..

tak perlu kot nak show off semua markah sebab markah anak orang lain lagiii gemok gemok..kekekee...

dapat markah penuh yang seketul ni pon dah cukup membanggakan..
dah bersyukur sangat dahh..
full mark utk kertas bahasa melayu

mama semua boleh semak keputusan peperiksaan anak di SINI

sekarang keputusan semua nak online ..dasaatt!!