Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Wednesday, February 12, 2014

Khalifah parenting course

Assalamualaikum..

Sabtu lps, tadika aireen ade anjurkan course khas utk parents..anak2 bole tinggal di tadika while parents attend course kt perpustakaan sek 13 shah alam tu..

Aireen foc dok tadika tapi adik kene charge ot utk stgh hari..is ok..bkn selalu mak pak nak attend parenting course ni..

Syukur sangat tadika aireen ade provide..at least dpt recall n refresh ilmu didik utk anak..

Bagaimana cara nak didik anak menjd seorang khalifah..didik ikut sunnah..

Skang ni aku main blasah jek didik anak2..

Rupanya banyakkkkk, banyaakk ok yg aku kene improvekan skill..nevermind, go wif the flow.. Kata mak mudee kann..huhu..

Mcm2 perasaan datang, sebak, sedih sampai termenung aku sorg2..nak menitik dah air mata ni mengenangkan kejahilan aku dlm didik ank2.. Sib baik encik asben x prasan..sib baik jugak jiran2 x prasan jugak..huhuuu..

Banyak input yg aku dpt..in sya allah akan praktikkan skit2 kt anak anak aku..yg penting kami ni mak pak kene berubah dulu la..berubah dalam segala hal..

Doa doakan ye kami jd ibu bapa yang baik utk anak anak..kami doakan utk anda jugak..

Nak share info bole, aku ade manual dlm bentuk power point tp notes la..sape berminat emel kt aku..in sya allah aku Emelkan ..sharing is caring..