Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, June 24, 2013

Jerebu lagi : Tiru Gaya Uncle Gedek

Assalamualaikum..

Dokter celup stanby nak belah orang..
any1 volunteer??
berkabus spek aku pkai menatang nih..



























Ade gaya mcm uncle GEDEK x??? hihihi...

klo uncle gedek buat contest kompom ahkak menang...perasan koo!!

IPU terkini shah alam : 167 - unhealthy

info terkini : http://www.jknselangor.moh.gov.my

status IPU :

INDEKS PENCEMARAN UDARA (IPU)
API Status
0-50 Good
51-100 Moderate
101-200 Unhealthy
201-300 Very Unhealthy
>301 Hazardous

Yours Truly ;P

Kondisi Jerebu Kat Shah Alam

Assalamualaikum..

Dok kat shah alam of kos la cite jerebu kat area kawasan aku kan..
Bagi aku teruklah jugak..
IPU setakat yang aku tau 156..mungkin akan bertambah or akan berkurang..
Berdoa kepada Yang Esa supaya turunkan hujan..

Moh tgk gamba yg aku snap kt opisku..
berhadapan ngn masjid negeri shah alam..
sebelum ni klo nak ketenangan skit jenguk ke sana..tenang la jiwa..
klo nak lebih extra kenelah masuk dalam kan..hihi..
melalut dah..

























seee...terukkan??
hanya nampak samar-samar jek kubah yang santek ituu..
padahal dekat jek dari opis aku nih..
bangunan-bangunnan kat blakang langsung dah ilang dah..
harap-harap jerebu akan cpt berlalu..
sakit dah tekak, perit dah kerongkong
shroott shrettt dah idung nih...


Yours Truly ;P