Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, May 5, 2016

Saya Menang Selfie Contest bersama Mug Limited Edition dari Ephyra !


Assalamualaikum..

Alhamdulillah hadiah menang #selfiecontest bersama mug ephyra dah sampai..
tak sangka plak boleh menang sebab kebiasaannya kalau contest selfi ni selalu x de rezeki..
mungkin kali ni berjemaah dengan anak bujang.. tu yang bawak tuah tuh..
tengkiuuu adikkk...
semua ni mama yang punye sebab awok kanak kanak bawah umur tak boleh makan produk ni..hahaha..

al kisahnya,
masa join #SBB2016 16 April 2016 yang lepas , ephyra ada sponser barang untuk goodies bag kami,
seketul mug limited edition yang sangat comel!
seriuss comel..

so, sehari selepas majlis, pihak ephyra dengan berbesar hati mengadakan selfie contest untuk para blogger yang hadir. syaratnya hanya selfie bersama mug comel tu.. 
datang idea nak minum guna mug itu bersama tshirt khas dari #SBB2016..
dannnn.. terselit plak si anak bujang acah acah menikmati jugak..
dannnn ianya membuahkan hasil..

hahahahaaa...

syukurrr..

received yesterday!



A photo posted by AinieZubir (@znooraini) on

senarai pemenang bertuah..
congrats untuk semua! 




A photo posted by AinieZubir (@znooraini) on
ni la gambar selfie bersama mug ephyra dan tshirt SBB2016..
tengkiu adik sebab berjaya mencuit hati pihak ephyra untuk pilih kita sebagai pemenang..
yeayyy!!!


tengkiuu ephyra!

-mrspuex-