Followers

Thursday, January 19, 2012

Yeayy!!! Hotel Dah Approvekan Voucherku!!

Assalamualaikumm..

Yeayy...Hotel Swiss Garden Kuala Lumpur dah approved Voucher percutian percuma 2 hari 1 malam kami...smlm dpt emel..so eksited mau bercuti di KL..bajet cam tourist laa...hihihi...sukee...cuti pon bos dah approved..lagik sukee....tenkiu boss...

mesti pelik kenape percuma kan?? percuma sbb hubby dpt voucher cabutan bertuah masa DINNER MATTA FAIR thun lps..skang baru hegeh hegeh nak redeem..saje cari nahas redeem ujung ujung expired date..nasib lepas..rezeki anak-anak..:D

so people !! im away starting 19/1/2012 until 20/1/2012 then away lgik ke rumah mak abah untuk bercuti2 raya cina kat sana plak..x tau la nnti kot kot ade plan terkejut terkejut during raya cina nnti..hihihi..

ok, kami nak cuti cuti  pree sempena raya cina kt sini :


dekat jek kan??

Lokasi  kat sini   :

bole jln kaki ke sg wang plaza, lot 10, pavilion..tu pon klo larat lee..
x larat dok dendiam dlm bilik..hihi..

yang penting kene ada ini bila cuti cuti :

harap harap ade kolam kanak kanak..aminn..

Doakan semoga segala urusan dipermudahkan oleh Allah.S.W.T..aminn..

korang cuti raya cina gi manee???

Selamat bercuti dan sila berhati hati semasa bercuti..peringatan untuk anda dan diri sendiri..

Sekian, terima kasih.



Yours Truly ;P

Penangan Drama Gemersik Kalbu..

Assalamualaikum..

Skang tgh sibuk melayan drama nih  selepas drama Tentang Dhia :
























diadaptasi dari novel nih :





















Selalu bile layan slot akasia setiap ari kol 7 ptg tu mmg muke aku la dok terpacak sensorang. kekadang ngn aireen..tu pon die wat hal sendrik smbil tmankan aku jekk..x kisah la cite ape pon..tetap layan..

tapi, bile drama ni muncul lain lak citenye..hubbyku join skali uu..even smpat lyn stgh jam jek sbb blik keje lewat..xtau la sbb retis pompuannye ke or jln citenye..selalu die la org yg paling kipochi /x senang diam bile aku dok diam kt dpn tivi..

nak nak skang ni sibuk si suffian dok nyakat raihanah..comel n notty jek tgk suffian nih..geremm..tetibe fefeeling diri cm raihanah..hahaha...

pastuh kan, nak tau ape jadik?? aku tgk hubby aku pon kekejap sengih sengih..kekejap senyum senyum..haih...pelik pelik..buang tebiat ape??

aku pon nyakat la..'ai, teringat kenangan lame kee?? dok sengih2 semacam jek??'..saje kasi soklan cepumas kt die..hihihi..tp mmg kelakar tau tgk muke sememeh die..x penah penah layan drama melayu tau die nih..last last aku dapat habuan jelingan tajam sambil sengih2 kambing dari sang suami sbb kaco die tgh dok fefeeling ngn drama nih...hahaha...gasak laaa...

hebat btol penangan cite nih kt hubby aku gamaknye..hihihi...

sekian..time kasih..


Yours Truly ;P