Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Thursday, April 14, 2016

FREE CUSTOMISED MUGS ONLY AT PRINTCIOUS!

Assalamualaikum/Hai,

Selalu sangat printcious menawarkan promosi promosi yang kadang kadang membuatkan kita sangat teruja untuk menghadiahkan sesuatu kepada insan tersayang kita. 

Ataupun, 

Boleh juga untuk dibuat sebagai barang/sesuatu yang teristimewa untuk diletakkan dan dijadikan sebagai hiasan peribadi di atas meja, diruang tamu atau di mana mana sahaja tempat yang sesuai..

Macam-macam tauu barang/produk yang ada kt printcious ni.. Korang mesti sampai tak tau nak pilih yang mana satu.. 
Sebab aku pon kadang kadang tak tau nak beli yang mana.. Semua pon comel comel..
Nak yang readymade ada, nak yang customised nak letak gambar sendiri pon ada..

Hahhaaaaaa...
OK OK ..
Jangan panik, jangan panik..

 Sekarang ni, 
Printcious sedang hebat mempromosikan CUSTOMISED FREE MUG kepada yang bertuah!

Berita bestt kaaannn????

Tak tau nak hadiahkan apa untuk sambutan hari-hari penting?
Bulan 5 sampai bulan 7 ni kan banyak sambutan-sambutan hari istimewa seperti hari GURU, hari MAK, hari AYAH dan jugak hari IBU BAPA..

apa lagii.. 

Boleh la grab sebijik untuk hadiah special kepada guru ke, mak ke ayah ke atau mak dan ayah..
sure dorang akan seronokkk sangat kalau dapat seketul mug yang comel dari PRINTCIOUS ni..

Promosi bermula 1 April 2016 sehingga 31 Julai 2016.

Senang je nak join. Apa yang perlu korang buat adalah :

Langkah 1 : LIKE & SHARE Facebook Post 
anda hanya pegi ke fb page printcious Dan lakukan langkah like & share.(klik link di atas)

Langkah 2 : Create member account & log in
Masuk website www.printcious.com dan sila daftar. Selepas daftar, boleh log in terus. Details pendaftaran akan diemelkan kepada anda.. make sure alamat emel betul.

Langkah 3 : Customise mug anda & tick [FREE MUG]
Pegi dekat item shop dan pilih MUG.
Klik dekat gambar mana mana mug yang ditunjukkan.

Selepas itu, anda akan nampak image mug yang bertulis FREE MUG. OK klik Kat image tu (rujuk arrow merah).

Kat sini jugak anda boleh customs mug pilihan anda.. Boleh letak gambar ataupun tulisan yang anda suka..

Kalau malas jugak, ambek je readymade mug yang ada... Semua pon cantik cantik Dan comel comel.. 

Langkah 4 : Add chart & proceed to checkout
Dah puas hati dengan pilihan anda, boleh proceed untuk checkout.

Ohh yaa.. Kat sini, anda pon boleh edit mug anda tau.. Manalah tau kot kot tertinggal ayat ayat punchline kee.. Hahahaa..
Kat mana? Tu Kat image edit tuu..

Langkah 5 : Terima seketul mug comel dalam tempoh  3-5 hari waktu bekerja.

Tadaaaaaaa.... Sent to my emel!
Sebelum dapat emel, anda hanya perlu bayar Kos POS sebanyak rm10 sahaja..
OK la kannn... Cuma bayar pos...
Mug tu FREE iaitu FOC..
heheheee...

ordered!

Siap!!

Takkk sabarrr nak tunggu hasilnyaa..
Counting days counting days!!
Eksiteddd uolsss!!!

Senangkan??
Mudahkan??

hanya 5 langkah sahaja untuk dapatkan 1 mug percuma.

Terma dan syarat :
1. setiap 1 emel hanya akan terima 1 free mug
2. kos pos dikenakan bayaran hanya RM10 (semenanjung) dan RM15 (Sabah/Sarawak)
3. hanya 100 mug percuma sahaja untuk giveaway ini..


sooooo..
cecepat log in www.printcious.com untuk dapat 1 mug PERCUMA!
hanya 1 April 2016 sehingga 31 Julai 2016  sahaja dan 100 mug sahaja untuk dimenangi..
kos pos hanya rm10 instead of rm20-rm30 lebih untuk setiap mug tak termasuk pos tauu!!

untuk maklumat lanjut boleh emel ke ask@printcious.com

Terima kasih kepada printcious kerana merealisasikan impian kami Dan memudahkan kami untuk memilih sesuatu produk yang terbaik untuk dihadiahkan kepada insan insan tersayang hanya dihujung jari sahaja..

As simple as ABC!

Yang jauh didekatkan, yang dekat dirapat rapatkan..
Mauu tak sukaa dapat hadiahhh dari jauhh..
Gituuuuuu!!!

Besday kite nak dekat dah.. Ada tak yang nak bagi present Kat kite thru printcious ni???

Ngehh ngehh ngehhh...

Harapannn!!!!

Oklah..

To PRINTCIOUS,

Semoga terus success.. Sila banyakkan lagi produk produk yang comel comel untuk pelanggan tersayang anda OK!

Last but not least,
Keep it up PRINTCIOUS!
I won't regret to shopping with you! 

I am a happy customer!

-MrsPuex-

Menikmati Makan di Seoul Garden

Assalamualaikum..

Perkara/benda/sesuatu yang dilakukan untuk pertama kali memang wajibulghunnah canang dalam blog.
riak?? eyhh tak laa.. cuba pikir positif.. mane tau ada orang tak pernah makan/tengok aku buat nih tetibe dapat idea nak try jugak..
kan bagus tuh.. sharing info untuk kegunaan ramai..
sedut banyak banyak aura positif dan buang aura aura negatif dalam diri tu ok!

itu la jugak salah satu tugas/kerja seorang blogger secara rasmi dan tidak rasmi..
bukan riak semata-mata tau!

hahaaaa.. kan dah terbebel di pagi hari..

ok stop..

sebenarnya nak cite 1st time aku makan stimbot/grill kat seoul garden..

besttt tauu.. banyakkk menu sampai tak terambil..
yang best kt sini, kalau makanan banyak tak dapat habis, ko akan kene surcharge..
tah betul tah tidak sebab aku and the gengs makan licinnssss...
sayang membazir..kekekeke..


1st time masuk aeon mall shah alam..
not bad!

tujuan utama nak datang eon mall shah alam semata nak terjah seoul garden..

barisan menu untuk stimbot/grill..
dah bayar, boleh pilih nak makan apa..tapi kene beringat.. jangan membaziorr..

our portion!
stimbot dan grill..
makan makan makan sampai tersandar kekenyangan..

posing dengan makanan wajib ada..
hahahaha..
posing with my lovely bos kecik..

alhamdulillah..
sangat berpuas hati..
tapi kene cari geng kaki makan kalau nak ke sini..
kalau kau pegi dengan orang yang acah acah makan memang rugiiii sangat..


sebelu balik kita posing skit dengan orang salji..
sekarang dorang buat tema japan 4 musim..
yang ni musim salji..
musim lain lain malas nak pegi sebab jauh dan kekenyangan...kah kah kahh..

view from the top..
masuk parking atas bangunan..bila turun nampaklah seketul stadium shah alam..
woww!! sangat..



sekian.
susah la kalau mall dekat dengan opis..
napsu napsu napsu...


-mrspuex-