Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, November 1, 2012

Bergerak..

Assalamualaikum..

Keletah budak 3 bulan bile skit skit nak dapat kaki dah..

Dengan bangganya die buat kuak lentang atas katil..

Fuhh bahaye dah nak biorkan letak tepi tepi katil..

Gambar Sebelum :

kepala Airiel yang masih belum merentasi garisan cekelat tuh..tgn belah kiri tu x bp nak clear sbb die kuat kepak kepakkan tangan..susah nak snap gamba statik die dah skang nih..






Gambar Selepas :

ko tengok ini budak..x sampai 10 minit dah cenggini posisi die dah. paling best tu siap sondol sondol kepala kat tilam sampai senget senget tilam..tapi x pe, aku impress tgk perkembangan beliau..sangat kiut..tu siap tunjuk muka bangga kat mama die..





                      



















Oh, lagi satu anak bujang aku ni memang murah dengan senyuman. pantang orang agah, kompom die akan senyum meleret. tak pun, akan menunjukkan gusi die yang comel itu..

Senyuman beliau bisa mencairkan hati mama..geremmmm...

Skang ni dah pandai main air liur..basah-basah baju dengan air liur die.
orang tua tua cakap masih x dapat ape yang mama mengidam dulu. btol ke tak eyh??
hmmm...blom dapat makan meatball IKEA kot??......

Yours Truly ;P