Followers

Thursday, December 1, 2011

Untuk Blogger Shah Alam dan Lain-Lain jugak!

Assalamualaikum..

Sihat sume??
info..info..
all shah alam's blogger, jom kite gath sesame jomm!!yg x penah jumpe, kita jumpe, yang penah jumpe, kite jumpe 2-3x..kan ke best tuh!!! any details, sume kt gamba kt bawah nih..opss..yang berdekatan ngn shah alam pon dialu-alukan..my pleasure bak kate penganjur MR SHAHRUL..


yang bujang bole gi sensorg / bwk makwe,pakwe..
yang dah kawin ley bwk asben/wife, anak2..
apelagik..jomm le kitee!!!

**insyllah kalo xde hal / asben sporting akan ku sampai di sana..
dah lama x mkn berger king nih..:D

Yours Truly ;P

Orang lain deting berdua, aku deting bertiga..

Assalamualaikumm..

Biasa-biasa org deting berdua = pakwe makwe..tp aku deting bertiga = papa,mama,anak..huhh??/x best?? sape ckp x best?? best tau..setiap perkara yang kita lakukan bersama-sama ngn anak adalah satu saat yang terindah hokey!!..

takmo cite pepanjang, meh layan kami berdeting bertiga di kala malam kat taman tasik titiwangsa..tgh pk-pk mane lokasi nk pegi waktuh mlm?? ni la lokasinya..sebab ape mlm? sbb x memanaskan+ keadaan lebih rilek..x caya cube uols buat keje nih..hevennnn...

snap jek gamba, x msuk pon sbb memasing kenyang dan bukan tujuan utama utk ke sini..hihi..jimatt..

beli belon-belon utk xtvt riadah lil aireen bersama mama n papa..berkejaran bersama belon-belon..

pic mama n lil aireen..snap thru hp kamera..lampu tuh lampu hp lg 1..kelasss kan??

pic papa n lil aireen pulakk..

fokus kt istana budaya ngn sipi-sipi gmba KLCC.
owhhh sgt lame x jejak kaki ke sana...

** tetibe rindu sgtt nk pi jenjalan kt KLCC,PAVILION(xpnh jejak langsung!),SUNGEI WANG,LOT 10 - papa jom kite marathon ke sana jomm..KESIANNNN!!!

Yours Truly ;P

Ape kekdahnya anak aku tido cara cenggini?

Assalamualaikumm..

seru lom smpai nk updet..tp byk cite nak kongsi ngn korang tau..slow-slow kayuh naa..haih...datanglah wahai mood...ok..layan dulu pe'el my lil aireen @ oldtown white coffe kat bandar sri permaisuri baru-baru ni..

punyalah empuk sofa ni smpai tertido dgn caranya yang tersendiri..comel!serius aku x prasan die dh terlena..sian anak mama..

view from backside..tido dengan penuh gaya..cer tgk kaki..

ok...demi utk papa ku rela tido cmni tau..

demi apee?

tadaaa...

papa mauk berdeting ngn gayfrend opss..bestfrenn dia..hihi..
**uncle chop klo ko sentap aku hempuk ko!!
lelame bila aku soh laki aku tgk cmne anak die tido, dan dan tu die gelak n trus snap pic utk tontonan die masa dewasa nnti..
uncle chop lgilaa pelik+hairan sbb x penah jumpe spesis org tido duduk..haa..kan aku dh ckp..like papa like dotter la..=pelikk..hihi..
dengan rasa bersalah trus gi bayo kt kaunter pastuh tgk jam...patutla ponnn..dh pukul 1++ pagi dohh!!..
sbb tu la kot lil aireen tido sambil mogok..tp tetap menten comel..:D
mama??layankan jekk..bini yang spoting...**dushhh!!perasaan ko!!..

Yours Truly ;P