Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, April 5, 2017

CARRIE JUNIOR KINI DALAM PEK ISIAN SEMULA, MUDAH GUNA

Assalamualaikum/Hai,

Selama lebih daripada 20 tahun, CARRIE JUNIOR telah mencipta jenama yang dipercayai dalam pasaran penjagaan diri kanak-kanak yang dirumus khas untuk kanak-kanak dan bayi. Sebagai jenama yang percayai dengan inovasi, CARRIE JUNIOR sentiasa mencari cara baru bagi memenuhi keperluan pengguna setia yang sentiasa mengutamakan nilai dan kualiti.


Kos sara hidup yang meningkat telah menyebabkan pengguna mencari alternatif untuk mengurangkan perbelanjaan. Namun bajet yang ketat tidak bermaksud anda perlu mengorbankan keperluan penjagaan diri, terutamanya apabila tiba masa mandi untuk si manja anda. 

Sebagai tanda penghargaan kepada pelanggan setia, CARRIE JUNIOR kini menawarkan pek isian semula, suatu pilihan penjimatan kos. Pek isian semula mudah guna, dan menjimatkan ini bukan sahaja khas untuk pengguna setia, tetapi juga sesuai untuk pengguna baru yang ingin mencari produk penjagaan diri buat si manja tanpa perlu berbelanja lebih.


Pek isian semula baharu ini turut membantu memulihara alam sekitar kerana ia mengurangkan keperluan membeli botol mandian baru yang akan meningkatkan pembaziran sisa plastik dan memberikan kesan buruk kepada alam sekitar. Dengan CARRIE JUNIOR Refill Packs, ibu bapa dapat berjimat dan menyelamatkan alam sambil menyediakan si manja dengan kelengkapan peribadi yang terbaik. CARRIE JUNIOR Refill Packs kini tersedia untuk rangkaian Hair and Body Wash dan Baby Bath.
CARRIE JUNIOR
Pek isian semula CARRIE JUNIOR Baby Bath 500g berharga RM8.90* (Semenanjung) dan RM 9.30* (Sabah & Sarawak)CARRIE JUNIOR


Pek isian semula CARRIE JUNIOR Hair and Body Wash terdapat dalam harga RM9.90* in (Semenanjung) dan RM 10.40* (Sabah & Sarawak). 

Produk CARRIE JUNIOR boleh didapati di gedung-gedung runcit terkemuka, pasaraya hyper, pasaraya, dan farmasi terkemuka di seluruh Malaysia.
*Harga termasuk GST.


Tentang CARRIE JUNIOR

CARRIE JUNIOR merupakan rangkaian premium penjagaan diri si manja yang membantu merapatkan hubungan ibu bapa dengan si manja melalui waktu mandian yang menyeronokkan. Rekaan pembungkusan yang menarik dan berwarna warni membantu kanak-kanak mencetus imaginasi di dalam bilik mandi.
                        
Rangkaian CARRIE JUNIOR diformulasikan dengan Fruito–E, kombinasi ekstrak buah semulajadi yang diperkaya dengan nutrient dan vitamin bagi membantu menyubur, melembap dan melindungi rambut serta kulit lembut si manja. Rangkaian CARRIE JUNIOR memberikan anda pelbagai pilihan wangian buah-buahan bagi memastikan si manja sentiasa berasa segar dan bersih sepanjang hari.  Carrie Junior yang bertindak membersih dengan lembut dan efektif ini sangat sesuai untuk kegunaan harian.


Diiktiraf Halal, rangkaian Carrie Junior termasuklah Baby Bath, Baby Shampoo, Hair & Body Wash, Baby Powder, Baby Lotion and Baby Oil. Ia juga mempunyai bau buah-buahan yang digemari kanak-kanak.

 -MrsPuex-

Jom Sertai IJM Land Half Marathon 2017

Assalamualaikum/Hai,

Bagi  yang cintakan aktiviti larian, inilah masa yang sesuai untuk korang join IJM Land Half Marathon 2017. Acara larian yang masuk tahun ke-6 ini dijadualkan akan diadakan pada 13 Ogos 2017, bertempat di Dataran Centrio Seremban 2

Larian ini bertujuan untuk menekankan gaya hidup sihat di kalangan rakyat Malaysia dan berusaha untuk membawa masyarakat di Seremban 2 dan penduduk sekitar bersama-sama dalam menikmati sukan yang sihat dengan satu sama lain.

Untuk tahun ketiga berturut-turut, dana yang diperoleh daripada IJM Land Half Marathon 2017 akan disalurkan kepada dua badan amal pada tahun ini, iaitu Pertubuhan Hospice Negeri Sembilan (Hospice) dan Penyakit Malaysia lysosomal Association (MLDA). IJM Land mengiktiraf peranan penting di mana setiap organisasi ini bermain, dalam meningkatkan kualiti hidup orang yang kurang bernasib baik dalam masyarakat.


IJM Land Half Marathon 2017
Dato 'Hoo Kim See (kiri), Pengurus Besar Kanan menyerahkan IJM Land Half Marathon 2017 shirt rasmi kepada Encik Lim Khon Seng (tengah), pelari terpantas IJM Land Half Marathon 2016 dan peserta pertama mendaftar untuk IJM Land Half Marathon 2017. Turut kelihatan ialah Encik Minoru Osada (kanan), Pengarah Jualan dan Pemasaran Yakult (Malaysia) Sdn Bhd, Platinum penaja IJM Land Half Marathon 2017


IJM Land Half Marathon 2017
Dato 'Hoo Kim See (empat dari kiri), Pengurus Besar Kanan, IJM Land Berhad dengan IJM Land Half Marathon 2017 Rasmi Partners (dari kiri) Encik Leong Fook Nyen, Sembilan Manager Negeri China Press dan Media Rakan dalam IJM Land Half Marathon 2017 ; Mr Damian Cheah, Wakil Ultron dan Rasmi Apparel IJM Land Half Marathon 2017; Dato 'Chong Khin Sang, Penasihat Liason Korporat IJM Land; Mr Minoru Osada, Pengarah Jualan dan Pemasaran Yakult (Malaysia) Sdn Bhd, Platinum Penaja IJM Land Half Marathon 2017; Mr Nicholas Lee, Ketua Jualan BMW Welt Millenium Seremban dan Kenderaan Rasmi IJM Land Half Marathon 2017; Encik Muhammad Fauzi Bin Ahmad, Wakil daripada 100 Plus dan Minuman isotonik Rasmi; Mr Lee Yee Fo, Kawasan Pengurus Sin Chew Daily dan Media Rakan dalam IJM Land Half Marathon 2017; Mr Selverajah daripada TDK Malaysia, Penaja Emas IJM Land Half Marathon 2017; Ms Christine Wong, Pengurus Kanan - Jualan dan Pemasaran IJM Land dan Cik Iris Yap, Penolong Pengurus - Jenama Komunikasi dan CSR IJM Land pada pelancaran IJM Land Half Marathon 2017 baru-baru ini.

IJM Land Half Marathon 2017
Pasukan IJM Land bersama-sama dengan rakan-rakan Rasmi IJM Land Half Marathon 2017 pada majlis pelancaran media maraton didambakan - berlaku pada 13 Ogos 2017.

IJM Land Run dibahagikan kepada beberapa kategori iaitu kategori 21km (Half Marathon) dan 10KM untuk wanita dan lelaki yang berumur 18 tahun ke atas dan 10KM untuk lelaki dan perempuan junior berumur 12 tahun ke atas.  Dengan tagline 'Run Together, Bond Stronger' , pelari terpantas lelaki dan perempuan akan berpeluang untuk menerima grand IJM Land Half Marathon Challenge Trophy.  Untuk pelari terpantas untuk 3 tahun berturut-turut bagi kategori masing-masing pula akan dianugerhakan 'Challange Trophy'. Pihak penganjur menyasarkan 7,000 peserta yang akan mendaftar pada tahun ini dan pendaftaran kini dibuka dari 31 Mac 2017.

Semua pelari yang menamatkan perlumbaan tanpa mengira kategori mereka akan menerima cenderahati dengan hadiah menarik dari Penaja Platinum Yakult dan penaja lain, Medal Finisher yang ditempah khas dan sijil. hadiah cabutan bertuah yang lumayan bernilai lebih daripada RM10,000 juga untuk dimenangi. Pelari yang menamatkan perlumbaan 21km juga akan layak mendapat Ultron Micro-kering Finisher Tee yang ditempah khas.

Untuk maklumat lanjut mengenai IJM Land Half Marathon 2017 dan cara mendaftar, layari www.ijmlandrun.com.

 -MrsPuex-