Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, May 28, 2015

MALIKA Confinement Care :: Pakej Urutan Selepas Bersalin

Assalamualaikum..
 
Berita baik! berita baik!
 
Khas untuk bakal ibu/ibu yang sedang sarat mengandung yang menunggu hari kelahiran tapi belum prepare apa apa lagi masa nak berpantang nanti,
haaaa..
 
ni nak bagitau perkara sangat gumbira di hati..
 
 
 
Malika Confinement Care ada menyediakan perkhidmatan selepas bersalin.
Pakej penjagaan yang disediakan adalah termasuk staff tinggal bersama mengikut berapa hari yang mommy mahukan. bergantung kepada pakej-pakej yang mommy semua pilih..
 
Sangat mudah dan tidak memeningkan kepala all the mommies!..
tak berapa nak faham? ok,
Konsep dia macam ni, MALIKA Confinement Care ini nak memudahkan mommy dalam tempoh berpantang supaya berehat secukupnya sepenuhnya. Staff dorang akan tinggal bersama dan akan handle 100% kerja-kerja dari A to Z. mommy just monitor dari jauh sambil tiup tiup kuku jee..ewahhhh!!.. bermakna, berpantang dengan penuh bergayanya.. umpama puteri diraja..
Staff Malika yang berpengalaman akan take care baby, buat basic home cleaning, memasak lauk berpantang.. kekdahnya macam maid sementara..
 
Bahagia tak rasanya???
 
If mommy yang tak ready atau tak bersedia nak bagi staff MALIKA tinggal bersama, mereka juga ada menyediakan pakej DAY-Care dari jam 8 pagi sampai 6 petang. Untuk pakej yang ini, Mommy kene special request kat MALIKA Confinement Care.
 
Bawah ni ada beberapa details pakej yang disediakan untuk Mommy dan Baby : 
 
 
Pakej 3 Hari
 
 
Pakej 7 Hari
 
Pakej 10 Hari
 
 
 
Ada juga pakej-pakej lain yang bermula dari 3, 7, 10, 14, 21, 28, 30 & 44 hari..
 
Untuk keterangan lanjut/tempahan dan maklumat lebih detail, boleh hubungi :
call / whatsapp 0162078091 (noorish / noor)
 
Beroperasi di sekitar :
Lembah Klang, Selangor, Nilai dan Seremban.
 
Noted :
Semua staff adalah yang berpengalaman untuk menjaga Mommy dan baby..
tidak perlu risau okeh!
 
 
Apelagi, sila plan sesuatu yang terbaik untuk anda dan bayi anda..
 
'Selamat Menikmati Tempoh Berpantang Dengan Bergayanya'
 
 
-MrsPuex-