Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, October 19, 2018

Penutup Pantang 44 hari dengan Malika Confinement Care

Assalamualaikum/Hai,

tempoh berpantang dah lamaaaa tammat!
harap tammmat la sepenuhnya ya..
tapi kalau dah rezeki Allah nak bagi anak lagi, ku terima sahaja..
tapi bukan dalam masa terdekatlah sebab mak beranak potong perut hokay!..

Sebut pasal penutup pantang ni, perlu ke nak berurut lagi padahal dah urut awal awal pantang haritu??
jawapan saya, perlu dan wajib!
sebab apa? sebab nak bagi ko rasa fresh, anggun seperti anak dara walaupun kau dah beranak TIGA!

Untuk merialisasikan proses penutup pantang aku kali ni, aku memilih MALIKA CONFINEMENT CARE untuk uruskan aku dari A to Z..

Sedikit info tentang MALIKA CONFINEMENT CARE.


MALIKA CONFINEMENT CARE mempunyai kepakaran membantu para wanita kembali langsing dan sihat bertenaga selepas melahirkan anak dengan memberikan pakej perkhidmatan urutan selepas bersalin yang lengkap dan berkualiti.

Antara Pakej yang disediakan oleh MALIKA CONFINEMENT CARE adalah :



Sebenarnya banyak lagi pakej-pakej yang mereka sediakan. ada yang pakej berpantang 3 hari, 5 hari, 14 hari pon ada.. cuma pepandai la kita save bajet ikut kemampuan kita ok.

Beberapa testimoni pelanggan yang telah menggunakan servis dari MALIKA CONFINEMENT CARE :




Ok, kalau nak tau, antara pakej yang disediakan untuk aku adalah :

- bersauna - 10-20 minit
- full body massage
- lulur badan
- mandi bunga
- tangas kering



sauna time.. 



full body massage + lulur seluruh badan.
sedapppp!!!


mandi bunga auraseri..
berseri seri persis pengantin baruuuu..
bilik air pon mangiiiiii!!

last but not least, tangas kering.
fungsinya adalah untuk mengetatkan bahagian bawah, mengecutkan rahim..

Alhamdulillah.. badan yang lesu, lembik kembali segar dan fresh!
susu badan pon melimpah dengan jayanya.
urat tegang kembali ke kedudukan asal..
pinggang yang sakit contraction pon beransur kurang.
yang penting lepas kau mandi bunga ko rasa macam pengantin baru..eyh!
sukaaaa sangat dengan bau-bauan gabungan beberapa jenis bunga dan aroma terapi yang lain.

pantang day 44.
with my confinement lady, puan Noor /syikin.
terima kasih atas khidmat yang diberikan dan juga ilmu-ilmu dalam penjagaan wanita luaran dan dalaman. 


korang kalau yang tengah mencari CL, bolehlah try MALIKA CONFINEMENT CARE. Insya allah bagi tau bajet, dorang akan fixkan berdasarkan kemampuan kita.. 

Untuk sebarang tempahan/pertanyaan boleh hubungi mereka di :

Tel : 016-2078091


*dah 100 hari macam nak berurut lagi laa..hehehe..

 -MrsPuex-