Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Wednesday, February 10, 2016

Printcious : Precious Gift From Your Heart

Assalamualaikum..

Selalunya kalau kita nak beli hadiah untuk seseorang tak kiralah birthday, wedding, farewell ke
kita just beli yang dah siap. yang readymade.. wrap cecantik dan nahhh terima laa awakk hadiah kita nih..

Apa kata sekali sekala kita ubah citarasa.
Kite create sesuatu mengikut citarasa kita ?
Kita DIY hadiah sendiri secara online.
Kat hadiah tu kita letak gamba kenangan ke? tulisan kenangan ke? atau apa-apa kenangan yang boleh kita beri sebagai hadiah yang paling best untuk seseorang yang best??


buntu tak tau nak cari atau beli personalized present?
haaaa...

Singgahlah ke www.printcious.com 
macam-macam personalized gift yang boleh kite reka cecantik.




Pilih je nak buat gift untuk apa.
semua pon ada..
yang comel, yang sweet, yang gorgeous..



Antara personalized gift yang terdapat di printcious adalah :

t-shirt

Cushions

Ceramic Tiles

Puzzles

mousepads

mini tees

mugs


Phone Cases


Saya juga berkesempatan mencuba untuk personalized beberapa items.
antaranya adalah cushions dan mug..

jomm tengok design saya..



nice kann???

cute kann???


tergodaa sangat tauuuu...

sesuai sangat dengan tag printcious :
'Precious Gift From Your Heart'

so bagi sesiapa yang berminat nak cuba sesuatu kelainan dalam menghadiahkan sesuatu untuk yang tersayang, boleh check info di bawah :





Email Address:


Facebook :





-MrsPuex-



Best sangat ke Filem OLA BOLA tu??

Assalamualaikum..

Orang kata bestt cite OLA BOLA tu..

nak tau best ke idok, trus pegi terjah wayang.
kebetulan plak dpt tiket free daripada TGV..
gugel lokasi tgv paling dekat dgn ceras, maka ke Wangsa Walk Mall la kite..


selesai dah redeem..

muka eksaited nak tengok wayang walaupun tak tau apekah itu cite ola bola..
dorang ingatkan cite kartun..tapi kene tipu ngn mama..
hahahhaaa...kesiann... sori anak anak..
malam malam xde kartun yee...

while waiting for the show, kite pekene chatime dulu..
beli satu share bertiga.. barulah harmoni...

selfie gegelap dalam wayang..ade kami kisahh??

bagus adik nih..
time pemain jaringkan gol, dengan die skali jerit gollllll!! sekuat hati dalam wayang tuh..
haruuuu mama.. sib baik la gelap.. boleh jugak sorokkan muka..
haihh adik ni..kot ye pon eksaited, jgn lee jerit dlm wayang dik oii..
kelakarr okeh!


my review,
Hakak bagi 5 bintang untuk filem OLA BOLA ni..
hakak suka dengan semangat teamwork pemain bola nih..
sorang down, yang lain bagi full support..

lepas tu mcm2 rintangan dorang hadapi untuk menjadi seorang pemain bola..
ini adalah berdasarkan kisah benar..

sinopsis lain untuk OLA BOLA :
Kisah Ola Bola bermula ketika seorang wartawan bernama Marianne yang ditugaskan untuk membuat kajian tentang pasukan bola sepak negara yang telah mencipta nama pada era 80-an dahulu yang mana ketika itu nama Malaysia dalam sukan bola sepak begitu digeruni oleh pasukan lawan khasnya di rantau Asia. Marianne mula merasa bosan dengan kerjayanya dan membuat keputusan untuk berhijrah ke England. Sebelum dia meninggalkan negara, dia membuat keputusan untuk menyiapkan tugasannya buat kali terakhir. Namun, dia menemui suatu perkara yang ternyata mengubah hidupnya.
Mengimbau kembali ketika di awal era 80-an, pasukan bola sepak negara ketika itu berdepan dengan cabaran apabila pemain-pemainnya mempunyai perbezaan pendapat dan tidak sehaluan sehingga menyebabkan kekalahan dalam perlawanan penting. Keadaan semakin rumit apabila hampir setiap pemain mempunyai isu dan masalah masing-masing. Walau bagaimanapun, mereka hanya mempunyai satu peluang untuk beraksi di persada mata dunia. Jadi, barisan pemain harus mengetepikan hal peribadi demi mengharumkan nama negara. Ketika semangat kembali menyemarak dalam diri, pasukan negara sekali lagi diduga dengan satu cabaran yang mematahkan semangat mereka dan harapan negara.
Ola Bola yang diilhamkan dari peristiwa sebenar ini akan membawa penonton dari pelbagai bangsa untuk sama-sama merasai semangat bersatu hati dan muhibah. Kisah yang penuh ikhtibar ini akan membawa penonton melihat semangat, keunikan dan kekuatan yang terdapat dalam kepelbagaian bangsa di Malaysia. 




i cover u.
kita menang sama-sama, kita kalah sama-sama...

i love that spirit..

taukeh hensem, ali sweet, acai kelakarrr gilee..hahahaa...

tahniah untuk filem ini..

-MrsPuex-


GIVEAWAY MBO CINEMA VOUCHER

Assalamualaikum..

mencuba nasib hantar last minit penyertaan..
doakan kami..

Klik banner untuk join tau..


Syarat penyertaan:

 1) Follow blog arwendanish.blogspot.com
 2) LIKE page @projekbloggerutara 
3) Follow IG: el_darwena 
4) Follow IG: @projekbloggerutara
 5) Copy & Paste Entry ini & PUBLISH ke Blog korang
 6) Komen & masukkan link entry korang di sini
 7) 5 Pemenang akan diumumkan

 Tarik tutup penyertaan pada 10/2/16

Good Luck Gaiss!!!

-MrsPuex-