Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Wednesday, February 10, 2016

Printcious : Precious Gift From Your Heart

Assalamualaikum..

Selalunya kalau kita nak beli hadiah untuk seseorang tak kiralah birthday, wedding, farewell ke
kita just beli yang dah siap. yang readymade.. wrap cecantik dan nahhh terima laa awakk hadiah kita nih..

Apa kata sekali sekala kita ubah citarasa.
Kite create sesuatu mengikut citarasa kita ?
Kita DIY hadiah sendiri secara online.
Kat hadiah tu kita letak gamba kenangan ke? tulisan kenangan ke? atau apa-apa kenangan yang boleh kita beri sebagai hadiah yang paling best untuk seseorang yang best??


buntu tak tau nak cari atau beli personalized present?
haaaa...

Singgahlah ke www.printcious.com 
macam-macam personalized gift yang boleh kite reka cecantik.




Pilih je nak buat gift untuk apa.
semua pon ada..
yang comel, yang sweet, yang gorgeous..



Antara personalized gift yang terdapat di printcious adalah :

t-shirt

Cushions

Ceramic Tiles

Puzzles

mousepads

mini tees

mugs


Phone Cases


Saya juga berkesempatan mencuba untuk personalized beberapa items.
antaranya adalah cushions dan mug..

jomm tengok design saya..



nice kann???

cute kann???


tergodaa sangat tauuuu...

sesuai sangat dengan tag printcious :
'Precious Gift From Your Heart'

so bagi sesiapa yang berminat nak cuba sesuatu kelainan dalam menghadiahkan sesuatu untuk yang tersayang, boleh check info di bawah :





Email Address:


Facebook :





-MrsPuex-



No comments: