Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, October 3, 2017

Menikmati Hidangan Sizzling Skewer dari Westside Bistro

Assalamualaikum/Hai,

Dah lama tak makan steak and grill. Bila dapat jemputan dari Shah Alam Convention Center, terus laju laju say YES! hahahaa.. dasar pelahap beginilah..

Menikmati Hidangan Sizzling Skewer dari Westside Bistro

Ni nak bagitau, Westside Bistro, sebuah restoran berkonsepkan santai menampilkan kombinasi selera barat dan timur menyediakan susunan menu yang memang menyelerakan untuk para pengunjung yang datang. Beroperasi sejak tahun 2010 dan terletak di Pusat Konvensyen Shah Alam (SACC), bistro ini mencipta satu suasana tenang dan mendamaikan dengan gaya dekorasi minimalis dan seragam agar tampak ringkas.

Menikmati Hidangan Sizzling Skewer dari Westside Bistro

Westside Bistro mengumumkan promosi terkini yang menyajikan hidangan stik dan grill bermula 4 Oktober 2017 bermula dari jam 6.00 petang sehingga 10.30 malam setiap hari Rabu hingga Ahad. Dengan adanya promosi istimewa ini, pengunjung dari Shah Alam dan kawasan berdekatan boleh mengunjungi Westside Bistro dan menikmati hidangan stik dan grill yang disediakan secara ala minute.
Menikmati Hidangan Sizzling Skewer dari Westside Bistro
Dipanggang panas-panas untuk para pengunjung.
Daging fresh dan empuk. Gembira anak tekak saya!

Menikmati Hidangan Sizzling Skewer dari Westside Bistro
Ayam Panggang Skewer.

Menikmati Hidangan Sizzling Skewer dari Westside Bistro
Daging Panggang Skewer.

Menikmati Hidangan Sizzling Skewer dari Westside Bistro

Menikmati Hidangan Sizzling Skewer dari Westside Bistro
side dish
roti + mushroom soup.
 
Menikmati Hidangan Sizzling Skewer dari Westside Bistro
antara dessert yang ada di Westside Bistro.

"Pengunjung dan komuniti disini sudah menjadi sebahagian daripada kami dan ini adalah sebab utama kenapa kami masih di sini." ujar Kamarolhizen, Pengurus Westside Bistro. " Saya dan warga kerja Westside Bistro amat teruja untuk memperkenalkan seleski pilihan sajian stik dan grill yang disediakan khas buat anda".

Menikmati Hidangan Sizzling Skewer dari Westside Bistro

Istimewanya menu kali ini, Chef Eksekutif, Jamili Napiah membawakan keunggulan dalam masakan yang dihidangkan. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk menikmati hidangan utama stik dan gril - Daging Panggang Skewer, Kambing Panggang Skewer dan Ayam Panggang Skewer. Kelazatannya boleh dirasai kerana citarasanya yang sempurna hasil gabungan kepakaran chef dan bahan-bahan segar. Variasi hidangan Sizzling Skewer dengan berbagai hidangan pelengkap ini pasti akan menjadi tumpuan pengunjung.

Menikmati Hidangan Sizzling Skewer dari Westside Bistro

WS Steak and Grill : Sizzling Skewer Walk-in Purchase
 Normal Rate : RM 48.00+
Normal Rate Kids Buffet : RM 12.00+

Dengan promosi Sizzling Skewer yang kini sedang berlangsung sehingga 31 Oktober 2017, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan penjimatan hebat menerusi laman https://sacc.onpay.my/order/form/wssteakandgrill  . lagi penjimatan yang berbaloi, sebarang tempahan meja yang dibuat pada hari Rabu dan Khamis, kanak-kanak berumur 7 hingga 10 tahun akan dijamu secara PERCUMA! di buffet kanak-kanak yang disediakan. Sementara kanak-kanak di bawah 6 tahun akan dijamu secara percuma sepanjang waktu operasi stik dan gril di Westside Bistro.

Lebih istimewa, tempahan ruang bistro dibuka kepada orang ramai yang berminat mengadakan majlis keraian atau sesi perbincangan di sini. Ia mampu menempatkan hingga 100 pengunjung dalam satu-satu masa dengan tawaran pakej mengikut peruntukan bajet penganjur. Bukan itu saja, bahkan lokasi Westside Bistro yang terletak di tengah-tengah  bandar Shah Alam menjadikan ia lokasi strategik dengan akses perkir kereta yang mudah dan banyak di bangunan SACC.

Yang penting, Westside Bistro ada Sijil HALAL ya!.


Menikmati Hidangan Sizzling Skewer dari Westside Bistro
Antara rakan blogger yang hadir.


Untuk maklumat lanjut dan terkini, pastikan anda mengikut Westside Bistro di :


Tel : 03-55118858


-MrsPuex-

7-Eleven Malaysia Memperkenalkan Koleksi Eksklusif DreamWorks KouKou!

Assalamualaikum/Hai, 

7-Eleven Malaysia kembali dengan program terkini, yang eksklusif iaitu koleksi DreamWorks KouKou ™! KouKou, yang disebut sebagai "KoKo", adalah berdasarkan perkataan Cina "KOU" yang bermaksud mulut atau menggigit. Watak Cina ditulis sebagai "口", yang boleh dimasukkan dengan bijak ke dalam "o" di KouKou sebagai perwakilan asalnya.

Dari kiri : 7-Eleven Malaysia Deputy CEO Mr. Hishammudin Hasan  dan 7-Eleven Malaysia General Manager (Marketing) Mr. Ronan Lee

Mempunyai watak-watak DreamWorks yang ikonik dari animasi yang disayangi seperti Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda, Bagaimana Melatih Naga dan Trolls anda; kini 'teman bersaiz gigitan' kini boleh didapati di semua kedai 7-Eleven di seluruh negara, dan yang pertama dilancarkan di Malaysia berikutan pelancaran globalnya pada 25 Ogos 2017. Terdapat 20 watak KouKou dalam jumlah yang akan dikumpulkan, kegemaran masa seperti Alex dan Marty Madagascar, Po dan Mei-Mei dari ketenaran Kung Fu Panda, Shrek dan gengnya serta bintang terbaru, Poppy dan Cabang dari Trolls! S


Tempoh kempen : 29th August – 23rd October 2017
Tempoh penebusan: 29th August – 30th October 2017

Kempen ini akan berlangsung selama 8 minggu sehingga 23 Oktober 2017. Sepanjang tempoh ini, pelanggan akan diberi ganjaran satu pelekat program untuk setiap RM5 yang dibelanjakan dalam satu resit pembelian terpilih di kedai-kedai sementara pelekat program bonus akan diberi ganjaran apabila setiap pembelian termasuk produk rakan kongsi pilihan seperti Coca-Cola dan Mondelez antara lain. Setelah semua 22 pelekat dikumpulkan, pelanggan boleh menebus satu KouKou percuma!

Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif 7-Eleven Malaysia, Encik Hishammudin Hasan berkata, "Kami sangat gembira untuk membawakan koleksi DreamWorks KouKou ™ kami yang sangat eksklusif. Koleksi ini menarik pasti akan menarik semua, terutama peminat filem animasi DreamWorks. Selain itu, keupayaan KouKou sebagai produk berlesen DreamWorks dan yang pertama seumpamanya dilancarkan di Malaysia menjadikan teman bersaiz kecil ini lebih diingini, di samping kegunaan berbilang fungsi seperti pemegang alat tulis, kusyen pin untuk bahan jahit anda, atau walaupun sebagai bola tekanan untuk melegakan ketegangan sama ada anda belajar atau bekerja. Kami percaya bahawa program kesetiaan eksklusif ini akan memenangi hati pelanggan kami kerana memenuhi keperluan pelanggan kami sentiasa menjadi keutamaan kami. "

Bersempena dengan program kesetiaan koleksi DreamWorks KouKou ™, 7-Eleven Malaysia juga akan mengadakan pertandingan What is Your KouKou Doing?” Dari sekarang hingga 23 Oktober 2017. Pertandingan media sosial terbuka kepada semua pelanggan 7-Eleven, dengan hadiah eksklusif seperti beg tangan dan organizer Dreamworks KouKou ™ eksklusif! Peserta dikehendaki memuat video boomerang kreatif tentang apa yang dilakukan dengan koleksi KouKou mereka dan hantar melalui Facebook atau Instagram, tag @ 7ElevenMalaysia dengan hashtags #DreamWorksKouKou # 7ElevenMY #WYDKouKou.

7-Eleven Malaysia adalah rangkaian kedai serbaneka terbesar di seluruh negara, dengan lebih daripada 2,200 cawangan di seluruh negara. Pelancaran Dreamworks KouKou ™ memanjangkan perjalanan untuk terus bercita-cita untuk meningkatkan pengalaman membeli-belah pelanggan dan meningkatkan skala yang lebih tinggi sebagai pengendali kedai serba utama di Malaysia. Untuk mencapai harapan dalam memberikan kemudahan kepada para pelanggan, 7-Eleven Malaysia memilih untuk tetap bersesuaian dengan mottonya, Sentiasa Ada untuk Anda.

saya dah dapat seketul Gingy! hehee..

Untuk maklumat lanjut mengenai DreamWorks KouKou ™, sila ke:jom kumpul point dan tebus!

 -MrsPuex-