Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Friday, November 18, 2016

Jamuan Akhir Tahun Sekolah Aireen

Assalamualaikum/Hai,

Jamuan akhir tahun (18/11/2016).

Sebenarnya,
Dah seminggu memikirkan menu untuk di gadisku nak bawak ke sekolah sempena jamuan akhir tahun.
kejap nak buat mee goreng, kejap nak order bronis je, kejap nak buat nasi goreng..adoiiii.. sampai semlm x tau nak buat ape..

penyudahnya lepas magrib semalam baru tingggg!!! idea datang.
sandwich tolo je laa..
bebahan pon mudah je..
yang penting tak gunakan minyak masak..
hahahahaaa... dasar mak kau dekuttt..


sandwich tolo kotak hatiku untukmu anakandaku..
ambooiii tajuk kemainnn..
gigih mak kau bangun jam 530 pagi semata untuk prepare menu ni tauuuu..

sebahagian menu lain (dapat kat grup wasap pagi tadi ):






seronokkk tengok makanan.
lapaa pulak tetibe (padahal dah telan sandwich tolo berketul2 pagi tadi)
hahahaa..



pendidik aireen, teacher hairani dan cikgu (tak tau nama)hahahaa..
semoga jamuan berjalan dengan lancar.
kids happy, parents pon happy.

Tahun depan gadisku pujaanku dah darjah 3.
ohhhh myy!!!

 
 -MrsPuex-