Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Friday, January 25, 2013

Hubby Warded

Assalamualaikum..

Keadaan agak kelam kabut sejak hubby terwarded..boleh plak ter..ter.. eyhh..

Camni, dia ade mslh sakit pinggang dah lamaaa dah since blom kawin lagik..
Bila usia dah semakin meningkat, masalah tu makin lama makin teruk plak..
Gi klinik, doc soh buat mri scan nak tgk details katenye..
So hari selasa lepas die gi la buat check up kat hosp pusrawi nun..
Tetibe doc soh admitted utk mri scan n fisioterapi..
pasrah jek laa yee..

Orang lelaki ni, klo sakit x pnh nak ckp sakit..tau tau tetibe dah warded..haihhh...
Ke aku yang x prasan??hmm..

Aku?? dh stat nak huru hara dah..dah la spital jauh kat kl nun, dgn jalan jem bagai nak ke sana..
tapi, tapi.. demi suami ..binik mu ni gagahkan jugakla.
sib baik MIL ade sama ngn aku..ringan skit beban even die pon x brp nak sihat..

Selasa hapday, rabu EL, khamis cuti maulud nabi..
Anak2? Adek tggl kat neseri utk hari selasa n rabu..just topupkan stok ebm takut sampai umah malam..
kakak jek yang ikut mama n nenek gi tgk papa..dia adalah suka sgt dapat ponteng kelas gituu...
Cuma hari khamis kami berjemaah beramai2 temankan papa dari pagi smpai ke magrib, then bru gerak balik ke shah alam..Alhamdulillah adek sepanjang perjalanan pegi n balik adalah sgt behave, msuk kete trus mata kecik kecik n terus tido kat pangku nenek..mama sgt legee..
Alhamdulillah Allah permudahkan segala urusan aku..Tima kasih Allah..

To PAPA :

Get Well Soon..We luv u..

























p/s : hamper kat blakang tu pemberian dari weols utk papa..#nak jugak bgtau..hihihi..


Yours Truly ;P